Genom paradiset på en spikmatta


Genom paradiset på en spikmatta av Jannice Eklöf - Bokrecension

Enda sedan jag var liten har jag älskat att koppla av med en bok. Jag läser allt möjligt – deckare, självbiografier, romaner och faktaböcker. Tyvärr har jag på sista tiden läst mindre – men det tänker jag ändra på nu. Så nu kommer jag skriva mina bokrecensioner här och dela med mig av boktips till er.

I denna boken får ni möta Stella, nybliven mamma.

Det här är min recension av boken:

I den här boken får du följa Stella, nybliven mamma till Sören och sambo med Magnus. Livet som nybliven mamma är inte alltid livet så rosaskimrande och jag tycker att det finns stor igenkänningsfaktor om hur det är att vara mamma till en liten bebis med för lite sömn och såriga bröstvårtor. Vi får följa med på BVC träffar där Stella möter, som hon själv uttrycker det, ett gäng Barbieklonade mammor. På BVC-träffen är det en av mammorna som hyser oförklarligt agg mot Stella redan första gången och Stellas sambo Magnus börjar få konstiga sms. Finns det ett samband?

För att bli av med sin oro skapar Stella en anonym blogg och en av personerna som kommenterar visar sig vara någon Stella absolut inte kunnat tro att det är.

Boken är lättsam, underhållande och tar vändningar man inte kunnat ana. Den är absolut värd att läsa!

Genom paradiset på en spikmattan går att köpa på Bokus eller Adlibris

  • Språk: Svenska
  • Läsålder: Vuxen
  • Antal sidor: 236
  • Utg.datum: 2016-04-21
  • Förlag: Hoi Förlag AB
  • ISBN: 9789176970034
Fler barnboktips och recensioner
0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2022 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Glömt dina uppgifter?

eller

Create Account