Födelsedagsfirande de luxe (del 1)


Födelsedagsfirande de luxe (del 1)

Jag fyllde ju år i måndags… 40 år… Galet men helt ok! Jag har inte riktigt kunna skriva om det för jag har inte med ord kunnat beskriva all uppvaktning och tacksamhet. Jag har varit tvungen att låta det sjunka in! Det har börjat sjunka in och jag ska försöka göra känslan rättvisa med ord.

Jag och min älskade man åkte till Hotell Tylösand i söndags. När vi kom in på rummet hade han beställt bubbel, blommor, choklad och frukt som väntade på oss. Så vi började vistelsen med att skåla i bubbel! Så underbart! Sedan blev det poolbad både ute och inne innan vi gjorde oss klara för supé. Vilken fantastisk mat vi blev serverade!

Vi åt länge och njöt av varandras sällskap! Hur lyxigt som helst!

 

 

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2022 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Glömt dina uppgifter?

eller

Create Account