Ett första inlägg


Jag har funderat på det här ganska länge och faktiskt också påbörjat det vid flera tillfälle. Det här är inte nytt för mig, jag har haft min tidigare blogg igång under väldigt många år, sedan 2012 faktiskt, nästan 10 år… puh.

Så varför flyttar jag bloggen hit? Nja, det gör jag egentligen inte, den gamla bloggen som jag egentligen kör som en fotoblogg passar inte riktigt för det nyfunna intresset med friluftsliv. Jag kommer alltså inte riktigt att flytta hit, det blir mer som ett extra boende…

Vad kommer vi posta för inlägg? Natur, natur, natur och lite teknik och lite mat. Följ med på våra vandringar och utflykter i hela Sverige och kanske i framtiden någon annanstans i världen. Ta del av mina fotograferingskunskaper och hur du kan fotografera djur och natur på bästa sätt, få tips på utflyktsmat och mat till vandringarna och mycket annat.

Varför skrivar jag ibland jag och ibland vi? Helt enkelt för att jag som skriver nu, Andreas, är jag och den andra personen som också kommer skriva här är min fru, Marie. Vi kommer precis som att vi vandrar tillsammans också att driva bloggen tillsammans. Ibland skriver jag, ibland skriver hon och ibland skriver vi tillsammans.

Välkommen till Kika & Fika bloggen.

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2022 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Glömt dina uppgifter?

eller

Create Account