Allt är inte bara dåligt…


Allt är inte bara dåligt…

Malmö… Jag tänker att det väcker många tankar hos er. Jag har vänner och kollegor som bor utanför Malmö som är rädda och oroliga när de ska åka in till stan. På ett sätt kan jag förstå det… på ett annat inte. Jag bor här! Det är min stad! Jag vill inte och vägrar gå omkring och vara rädd.

Malmö är fantastiskt! Det är vackert och det är min stad! Här är jag uppväxt och här har jag massa minnen! Malmö med alla sina parker, Västra Hamnen, småbåtshamnen, Ribban, brofästet och närheten till Köpenhamn.

Idag har jag och min man cyklat runt i Malmö, njutit av parker, vatten och vackert väder. Vad finns det då att inte älska?

 

1 kommentar
  1. Andreas Modess 5 år ago

    Fina bilder!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2022 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Glömt dina uppgifter?

eller

Create Account