No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

Pick-n-Paint

Olivedalsgatan 25, 413 10 Göteborg, Göteborg

Pick-n-Paint keramikmålning och här kan du och ditt barn måla keramik som sedan glaseras och bränns. Vi har en stor och mysig studio med plats för upp till 35 personer. Är ni många som kommer så ta gärna kontakt med oss innan så reserverar vi plats åt er.

Du börjar med att välja vilket föremål du vill måla ur vårt stora sortiment av förbränd vit keramik. Sedan är det bara att kavla upp ärmarna och börja måla. Du behöver inte vara konstnärlig eller ha gått några kurser för att ha skapa ditt eget konstverk. Ett enkelt mönster med våra fina färger blir ofta väl så snyggt som något avancerat.

Våra färger är lätta att måla med, de torkar snabbt och de går att måla i flera lager för att få starkare nyanser. I studion finns hjälpmedel i form av penslar, schabloner, stämplar och annat. Vill man skissa ett mönster innan går det bra att göra med en blyertspenna eftersom detta sedan bränns bort i ugnen. Vi har flera böcker där man kan hitta inspiration och mönster att kopiera.

Du kan sitta och måla hur länge du vill. Blir du fikasugen så har vi ett litet caféhörn med nykokt kaffe, thé och kaffebröd. Ta det lugnt och låt kreativiteten flöda. Hos oss behöver du inte ha bråttom. Blir du inte färdig så kan du komma tillbaka en annan dag och fortsätta.

När du har målat klart lämnar du kvar ditt alster hos oss för glasering och bränning. Efter ca 10 dagar är det klart att hämtas. Det är nu som du kan se slutresultatet i all sin glans eftersom färgerna framträder mycket starkare efter bränningen.

P.g.a. rådande omständigheter med Covid-19 kan öppettiderna vara inaktuella. Kontrollera aktuella öppettider på aktivitetens webbplats.

Ingen har gett Pick-n-Paint en tumme upp!
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.

Relaterade länkar, hitta fler tips...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...
Vad tycker du?

Pick-n-Paint passar för barn i åldern:

Har du varit här? Vi vill gärna veta vad du tyckte

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Helhetsintryck:
Välj ett betyg
Barnvänlighet:
Välj ett betyg
Prisvärde:
Välj ett betyg
Släpp bildfiler här eller
Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(You can upload 10 files)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

BarnSajten.se | 2003 - 2020
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account