Loading...

Stadsparksbadet

Sven Eriksonsgatan 29, 503 38 Borås, Västergötland

Stadsparksbadet är en simhall med äventyrsbad. Badet har det mesta ett barn kan önska sig avseende bad och vatten med Bläckfisken Simson, Hoppbassäng, Vattenrutschbana, Vågbassäng och mycket mera. Badet har en motionsbassäng, undervisnings- och barnbassäng, hoppbassäng, vågbassäng och bubbelpooler.

Stadsparksbadet är stängt för renovering och planeras öppna igen i september 2018.

Bläckfisken Simson
Barnlandskap - För de yngsta besökarna finns lagunen med sina blå bläckfiskar. Här är vattnet ca 30 cm djupt och bläckfiskarna sprutar vatten ner på sina små besökare både från mun och tentaklar. Från varje bläckfisk går en rutschbana. Den ena är kort och går ner i det grunda vattnet där mamma eller pappa kan ta emot och den andra, för de lite större barnen, startar lite högre upp och går i en spiral ner till en landningsbana vid vågbassängens kant.

Hoppbassäng - Vid hoppbassängen finner du enmeterstrampolinen och tremetersavsatsen. Så varför inte ta ett rejält eller akrobatiskt skutt ner i det djupa vattnet. Här finns också vår 4 meter höga klättervägg.

Vattenrutschbana - Tar du dig upp på terrassen kan du få en hisnande upplevelse i vår vattenrutchbana. 60 meter lång med ljuseffekter och genom 32 meter tunnlar susar du iväg för att slutligen landa invid vågbassängen. Vill du veta hur snabbt du tog dig ner så glöm inte att titta upp när du landar. På väggen framför landningspoolen finns tidtagning med det bästa resultatet och de tre senaste tiderna.

Vågbassäng
Vågbassäng - Vår vågbassäng är anpassad för alla åldrar. Medan de små barnen plaskar i vattenbrynet tampas de äldre med höga vågor på betydligt djupare vatten. Vill du hålla huvudet torrt ska du undvika att gå under vattenkanonerna som när som helst kan slås på och ge den som står under en blöt chock. Lite längre ut i bassängen kan du simma in i vår grotta. Och längst ut finns en av våra klätterväggar, en riktig utmaning på längden.

Undervisningsbassäng - Här bedrivs först och främst simskoleverksamhet men några gånger under dagen är poolen ledig även för andra badgäster.

Stadsparksbadet anordnar även badkalas!

Har du varit på Stadsparksbadet?
Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte här.
Skulle du rekommendera Stadsparksbadet?
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.


  P.g.a. rådande omständigheter med Covid-19 kan öppettider eller tillgänglighet vara inaktuella. Kontrollera aktuell tillgänglighet på aktivitetens webbplats.
  Vad tycker du?

  Stadsparksbadet passar för barn i åldern:

  Skriv ett omdöme

  Välj ett betyg
  Helhetsintryck
  Välj ett betyg
  Barnvänlighet
  Välj ett betyg
  Prisvärde
  Släpp bildfiler här

  ELLER

  Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
  (Du kan ladda upp 10 filer)
  Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

  Relaterade länkar, hitta fler tips...

  SF Bio Borås

  0.4 km

  Borås Simarena

  2.36 km
  Loading...

  Ändra / lägg till uppgifter?

  Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

  Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

  Läs mer här...

  Registrera din aktivitet

  Det är kostnadsfritt att registrera plats eller aktivitet.
  Registrera nu

  Bäst när du är medlem

  Logga in eller skapa ett nytt konto (det är gratis) för att spara favoriter, deltaga i diskussioner och tävlingar och mycket annat.
  Logga in

  Bli medlem

  © Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2021 | Alla rättigheter förbehållna
  eller

  Logga in med dina uppgifter

  eller    

  Forgot your details?

  eller

  Create Account