Alla Aktiviteter i Västra Götalands län

Att göra i Västra Götaland för barn och familjer

Det finns gott om aktiviteter i Västra Götaland, både inomhus och utomhus. Ska ni åka på semester till Västra Götaland eller bara vill hitta på något tillsammans med barnen till helgen har vi samlat massor med roliga aktiviter här.

Allt från semester till utflyktsplatser för en mysig picknick. En tur till Liseberg eller Universum i Göteborg kanske kan locka!

Västra Götalands län är ett av Sveriges län, beläget i sydvästra delen av landet, vid den norra och mellersta delen av Sveriges västkust och vars residensstad är Göteborg. Andra stora städer i Västra Götaland är Borås, Trollhättan, Skövde och Uddevalla.

No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

Att göra i Göteborg
Att göra i Göteborg

Det finns massor av aktiviteter för barn även om du bara vill stanna inom Göteborgs gränser. Vill du bara se vad du kan hitta på i Göteborg så klickar du på länken nedan.

Att göra i Göteborg för barn

Evenemang
Inomhus i Västra Götaland

Tråkigt väder, kallt eller bara sugen på att göra något inomhus med barnen? Museum, simhall och bio är bara några exempel på något att göra inomhus med barn i Västra Götaland.

Inomhus i Västra Götaland
Inomhus i Göteborg

Kultur i Skåne

Barnteater, föreställningar och mycket annat. I Västra Götaland finns det mycket möjlighet för barn att uppleva kultur. Vi listar platserna här och under kommande evenemang hittar du vad som är på gång.

Kultur för barn i Skåne
Kommande evenemang i Skåne

Lägg till
Lägg till din aktivitet

Vet du en aktivitet för barn i Malmö som borde finnas på BarnSajten? Det är HELT GRATIS att synas i våra listor med aktiviteter för barn och du kan oavsett om du själv är arrangör eller om du bara vill tipsa om något att göra i Malmö, lägga till det direkt.

Lägg till aktivitet…

Hitta något att göra
Annons
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account