No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Paradisbadet

  ParadisbadetParadisbadet

Paradisbadet

Lasarettsgatan 15, 891 33 Örnsköldsvik, Ångermanland

Paradisbadet, ett inomhusbad med utomhuspool. Förutom motionssimning i 25 metersbassäng har badet ett varmt och tropiska badlandskap med en av Sveriges längsta vattenrutschbana Magic Eye. Det tropiska badlandskapet har även Funballz, Vildfors, Snabba banan, Svampen, Pist, Söderhav, Utomhuspool och Vattenmassage.

Funballz
Om du inte har provat funballz på Paradiset än, gör det! Det är en annorlunda och häftig grej. En enorm boll blåses upp, och i dess mitt befinner du dig. Med varsam hand lotsar instruktören ut dig på vattnet, där du kan gå, springa, rulla eller hitta på ett alldeles eget sätt att ta dig fram.

Vildfors
Det är få attraktioner som barnen kan roa sig så länge med som i vår vildfors. Den slingrar sig nedför vårt bergslandskap i varierande tempo. Även små barn där föräldrar har uppsikt kan åka denna attraktion. Personalen kan variera hastigheten så att den passar alla.

Magic Eye
Med sina 180 meter slingrar den sig längst med Paradisets fasad — Magic Eye, Sveriges längsta vattenrutschbana. Med sina kringelkrokar och mörka innandöme, som lyses upp av blinkande lampor, är den omåttligt populär både hos liten och stor. Du kan åka den själv eller två och två, med eller utan båt.

Snabba banan
Här kan du tävla mot en kompis eller mamma och pappa. Denna attraktion tar dig nedför de 100 metrarna i en hiskelig fart. Se bara till att du vinner!

Svampen
Det är få attraktioner som barnen kan roa sig så länge med som i vår vildfors. Den slingrar sig nedför vårt bergslandskap i varierande tempo. Även små barn där föräldrar har uppsikt kan åka denna attraktion. Personalen kan variera hastigheten så att den passar alla.

Pist
Kasta dig nedför denna hissnande pist. Här får mamma och pappa svårt att hänge med sina älsklingar. Här kan du tävla om vem som snurrar flest varv eller den som gör största plasket.

Nya Söderhavet
Nöjeshörna för barn. Grottor, röster, blixtar vattenfall, båtbanor, sandstrand och mycket mycket mer kommer du att uppleva inom kort. En sandstrand med sandbankar välkomnar in i badet. Kliv upp direkt på stranden eller gå via trappan.
Tanken med badet är att man ska kunna ta sig runt badet utan att nudda botten, som skeppsbrott.

Utomhuspool
Att få bada utomhus i tempererat vatten är alltid mysigt. Men att kunna göra det mitt i vintern är helt fantastiskt. Vår utepool har också vattenströmmar som för dig runt utan att du behöver anstränga dig.

Vattenmassage
I vår vattenmassage blir du masserad från topp till tå. Massagestrålarna varierar sin riktning för att massera hela kroppen.

 • Ja
 • Ja
 • Ja

Relaterade länkar, hitta fler tips...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Skulle du rekommendera Paradisbadet?

Ja Nej
Vad tycker du?

Paradisbadet passar för barn i åldern:

Omdömen
Bilder
 • Har du varit här? Vi vill gärna veta vad du tyckte

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Helhetsintryck:
  Välj ett betyg
  Barnvänlighet:
  Välj ett betyg
  Prisvärde:
  Välj ett betyg
  Släpp bildfiler här eller
  Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
  (Du kan ladda upp 10 files)
  Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljdenBarnSajten.se | 2003 - 2019
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account