Loading...

Technichus Science Center

Storgatan 11, 871 31 Härnösand, Ångermanland

Välkommen med barnen till Technichus Science Center i Härnösand! Här kan hela familjen uppleva naturvetenskap och teknik på ett lekfullt sätt. Utmana varandra i spel och klurigheter och ta en fikapaus i Café Galaxen. Här finns något för alla åldrar. Technichus har det perfekta fikaställe för dig med barnvagn, ställ vagnen utomhus och ha god uppsikt från stora fönster på markplan.

På Technichus Science Center i Härnösand kan du uppleva naturvetenskap och teknik på ett lekfullt sätt. Här finns två våningar med spännande attraktioner och inspirerande aktiviteter för stora och små. Utmana varandra i brainball, fånga rubiner på klätterväggen, testa skrikrummet, kör en skogsmaskin, prova att vara tandläkare eller sitt ned en stund i lugn och ro och fundera på matematiska klurigheter.

Besök gärna vår lilla presentbutik som har naturvetenskap och teknik som tema. I Café Galaxen finns det möjlighet att handla fika, glass och lunch. Både café och butik kan besökas utan entréavgift. I anslutning till caféet finns en lekhörna för de minsta, samt en mikrovågsugn där det går bra att värma egen barnmat.Technichus har det perfekta fikaställe för dig med barnvagn, ställ vagnen utomhus och ha god uppsikt från stora fönster på markplan.

Speciella behov: Barnvänligt, handikappvänligt och rökfritt. Ramp och bred entrédörr som kan öppnas med knapp. Handikapptoalett, hiss mellan våningarna och stora ytor. Vi strävar efter att ha en nötfri miljö. Allergiinformation finns om alla våra matprodukter. Fråga i caféet. Perfekt fikaställe för dig med barnvagn, ställ vagnen utomhus och ha god uppsikt från stora fönster på markplan.

Välkommen!

Har du varit på Technichus Science Center?
Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte här.
pressbild_technichus_3
Skulle du rekommendera Technichus Science Center?
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.


P.g.a. rådande omständigheter med Covid-19 kan öppettider eller tillgänglighet vara inaktuella. Kontrollera aktuell tillgänglighet på aktivitetens webbplats.
Vad tycker du?

Technichus Science Center passar för barn i åldern:

Skriv ett omdöme

Välj ett betyg
Helhetsintryck
Välj ett betyg
Barnvänlighet
Välj ett betyg
Prisvärde
Släpp bildfiler här

ELLER

Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(Du kan ladda upp 10 filer)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

Relaterade länkar, hitta fler tips...

Loading...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Registrera din aktivitet

Det är kostnadsfritt att registrera plats eller aktivitet.
Registrera nu

Bäst när du är medlem

Logga in eller skapa ett nytt konto (det är gratis) för att spara favoriter, deltaga i diskussioner och tävlingar och mycket annat.
Logga in

Bli medlem

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2021 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account