No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

  • image-1640

    pressbild_technichus_3

Technichus Science Center

Storgatan 11, 871 31 Härnösand, Ångermanland

Välkommen med barnen till Technichus Science Center i Härnösand! Här kan hela familjen uppleva naturvetenskap och teknik på ett lekfullt sätt. Utmana varandra i spel och klurigheter och ta en fikapaus i Café Galaxen. Här finns något för alla åldrar. Technichus har det perfekta fikaställe för dig med barnvagn, ställ vagnen utomhus och ha god uppsikt från stora fönster på markplan.

På Technichus Science Center i Härnösand kan du uppleva naturvetenskap och teknik på ett lekfullt sätt. Här finns två våningar med spännande attraktioner och inspirerande aktiviteter för stora och små. Utmana varandra i brainball, fånga rubiner på klätterväggen, testa skrikrummet, kör en skogsmaskin, prova att vara tandläkare eller sitt ned en stund i lugn och ro och fundera på matematiska klurigheter.

Besök gärna vår lilla presentbutik som har naturvetenskap och teknik som tema. I Café Galaxen finns det möjlighet att handla fika, glass och lunch. Både café och butik kan besökas utan entréavgift. I anslutning till caféet finns en lekhörna för de minsta, samt en mikrovågsugn där det går bra att värma egen barnmat.Technichus har det perfekta fikaställe för dig med barnvagn, ställ vagnen utomhus och ha god uppsikt från stora fönster på markplan.

Speciella behov: Barnvänligt, handikappvänligt och rökfritt. Ramp och bred entrédörr som kan öppnas med knapp. Handikapptoalett, hiss mellan våningarna och stora ytor. Vi strävar efter att ha en nötfri miljö. Allergiinformation finns om alla våra matprodukter. Fråga i caféet. Perfekt fikaställe för dig med barnvagn, ställ vagnen utomhus och ha god uppsikt från stora fönster på markplan.

Välkommen!

P.g.a. rådande omständigheter med Covid-19 kan öppettiderna vara inaktuella. Kontrollera aktuella öppettider på aktivitetens webbplats.
  • Ja
  • Ja

Ingen har gett Technichus Science Center en tumme upp!
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.

Relaterade länkar, hitta fler tips...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...
Vad tycker du?

Technichus Science Center passar för barn i åldern:

Har du varit här? Vi vill gärna veta vad du tyckte

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Helhetsintryck:
Välj ett betyg
Barnvänlighet:
Välj ett betyg
Prisvärde:
Välj ett betyg
Släpp bildfiler här eller
Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(You can upload 10 files)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden


BarnSajten.se | 2003 - 2020
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account