Loading...

Storsjöhallen

Solbackavägen 18, 913 32 Holmsund, Västerbotten

Storsjöhallen är en simhall med både inomhus- och utomhusbad. Ett upplevelsebad för alla åldrar. Här finns tre vattenrutschkanor; en utomhus, en inomhus och en spacebowl, eller "toaletten", som den brukar kallas, pga av dess utformning, dvs en stor skål där man slungas runt, runt, för att till slut ramla ner i landningsbassängen.

Det finns även bubbelpool och barnpoolen "Djungellagun" som är en barnbassäng och finns inne i Aquarenan. I poolen kan man leka på djuren som sprutar vattenstrålar: elefanten, valen, sjöhästar m.m. Man kan trycka på knappar för att själv sätta igång vatteneffekter, gå in i grottan, sitta i djungeltunnan eller bara plaska i det 30-40 cm djupa vattnet.

De dagar som aquarenan är igång med rutschkanor så är självklart också djungelpoolen tillgänglig för alla.

Under sommaren öppnar vi vårt stora soldäck där du kan njuta i solstolarna, köpa glass, spela boule eller frisbeegolf i parken samt leka i den stora lekparken alldeles utanför Aquarena upplevelsebad. På Storsjöhallen finns äventyr för alla åldrar och i alla väder.

Har du varit på Storsjöhallen?
Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte här.
Storsjöhallen
Skulle du rekommendera Storsjöhallen?
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.


P.g.a. rådande omständigheter med Covid-19 kan öppettider eller tillgänglighet vara inaktuella. Kontrollera aktuell tillgänglighet på aktivitetens webbplats.
Vad tycker du?

Storsjöhallen passar för barn i åldern:

Skriv ett omdöme

Välj ett betyg

Relaterade länkar, hitta fler tips...


Loading...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Registrera din aktivitet

Det är kostnadsfritt att registrera plats eller aktivitet.
Registrera nu

Bäst när du är medlem

Logga in eller skapa ett nytt konto (det är gratis) för att spara favoriter, deltaga i diskussioner och tävlingar och mycket annat.
Logga in

Bli medlem

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2021 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account