No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

Hovfjället

Hovfjället, Torsby, Värmland

Hovjället är en skidanläggning med 6 liftar och ca 15 nedfarter i olika svårighetsgrader samt en egen Dreampark. Skidåkning som passar hela familjen med längsta nedfart på 1 200 m. Hovfjället är planerat med hänsyn till den vackra, naturliga fjällmiljön och här hittar både nybörjaren och den erfarne passande utmaningar. De varierande backarna och naturen inbjuder till lekfull åkning. Hovfjället passar utmärkt för snowboardåkning och funparken är mycket uppskattad.

Barnens fjäll Har du små barn med dig erbjuder Hovfjället en extra trygghet i och med att barnens backe slutar precis vid restaurang och värmestuga.

Snowboard Hovfjället passar utmärkt för snowboardåkning. De varierande backarna och naturen inbjuder till lekfull åkning. Hovfjällets Dreampark är ett populärt område för jibbare och snowboardåkare. Gillar du hopp och räcken får du inte missa detta.

Snösäkert Det är en speciell känsla att åka på natursnö. På Hovfjället har alltid vintrar med gott om snö både i och utanför backarna, även då det kan vara snöfattigt på andra håll. För säkerhets skull har vi ändå ett utbyggt snösystem. Snösäkrare än Hovfjället blir det inte.

Sammanlagt har Hovfjället 20 km längdspår och är kända för de fina förutsättningar och kan erbjuda för både motionärer och elitåkare. Testa spåren som fostrat skidåkare som Gunde Svan.

Hovfjället har full service med matställen, värmestuga, grillplatser, skiduthyrning, boende etc.

Sveriges sydligaste fjäll ligger bara 35 mil från Göteborg, 63 mil från Malmö, 12 mil från Karlstad, 18 mil från Oslo eller 42 mil från Stockholm. Du kör på bra vägar och hela familjen kommer hit utvilad och på gott humör efter bara några timmar.

P.g.a. rådande omständigheter med Covid-19 kan öppettiderna vara inaktuella. Kontrollera aktuella öppettider på aktivitetens webbplats.

Ingen har gett Hovfjället en tumme upp!
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.

Relaterade länkar, hitta fler tips...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...
Vad tycker du?

Hovfjället passar för barn i åldern:

Har du varit här? Vi vill gärna veta vad du tyckte

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Helhetsintryck:
Välj ett betyg
Barnvänlighet:
Välj ett betyg
Prisvärde:
Välj ett betyg
Släpp bildfiler här eller
Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(You can upload 10 files)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

BarnSajten.se | 2003 - 2020
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account