Loading...

Hovfjället

Hovfjället, Torsby, Värmland

Hovjället är en skidanläggning med 6 liftar och ca 15 nedfarter i olika svårighetsgrader samt en egen Dreampark. Skidåkning som passar hela familjen med längsta nedfart på 1 200 m. Hovfjället är planerat med hänsyn till den vackra, naturliga fjällmiljön och här hittar både nybörjaren och den erfarne passande utmaningar. De varierande backarna och naturen inbjuder till lekfull åkning. Hovfjället passar utmärkt för snowboardåkning och funparken är mycket uppskattad.

Barnens fjäll Har du små barn med dig erbjuder Hovfjället en extra trygghet i och med att barnens backe slutar precis vid restaurang och värmestuga.

Snowboard Hovfjället passar utmärkt för snowboardåkning. De varierande backarna och naturen inbjuder till lekfull åkning. Hovfjällets Dreampark är ett populärt område för jibbare och snowboardåkare. Gillar du hopp och räcken får du inte missa detta.

Snösäkert Det är en speciell känsla att åka på natursnö. På Hovfjället har alltid vintrar med gott om snö både i och utanför backarna, även då det kan vara snöfattigt på andra håll. För säkerhets skull har vi ändå ett utbyggt snösystem. Snösäkrare än Hovfjället blir det inte.

Sammanlagt har Hovfjället 20 km längdspår och är kända för de fina förutsättningar och kan erbjuda för både motionärer och elitåkare. Testa spåren som fostrat skidåkare som Gunde Svan.

Hovfjället har full service med matställen, värmestuga, grillplatser, skiduthyrning, boende etc.

Sveriges sydligaste fjäll ligger bara 35 mil från Göteborg, 63 mil från Malmö, 12 mil från Karlstad, 18 mil från Oslo eller 42 mil från Stockholm. Du kör på bra vägar och hela familjen kommer hit utvilad och på gott humör efter bara några timmar.

Har du varit på Hovfjället?
Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte här.
Skulle du rekommendera Hovfjället?
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.


  P.g.a. rådande omständigheter med Covid-19 kan öppettider eller tillgänglighet vara inaktuella. Kontrollera aktuell tillgänglighet på aktivitetens webbplats.
  Vad tycker du?

  Hovfjället passar för barn i åldern:

  Skriv ett omdöme

  Välj ett betyg
  Helhetsintryck
  Välj ett betyg
  Barnvänlighet
  Välj ett betyg
  Prisvärde
  Släpp bildfiler här

  ELLER

  Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
  (Du kan ladda upp 10 filer)
  Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

  Relaterade länkar, hitta fler tips...

  Loading...

  Ändra / lägg till uppgifter?

  Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

  Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

  Läs mer här...

  Registrera din aktivitet

  Det är kostnadsfritt att registrera plats eller aktivitet.
  Registrera nu

  Bäst när du är medlem

  Logga in eller skapa ett nytt konto (det är gratis) för att spara favoriter, deltaga i diskussioner och tävlingar och mycket annat.
  Logga in

  Bli medlem

  © Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2021 | Alla rättigheter förbehållna
  eller

  Logga in med dina uppgifter

  eller    

  Forgot your details?

  eller

  Create Account