No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

Branäs

Gondolvägen 2, Sysslebäck

Branäs, skidanläggning där du inte behöver välja mellan bra skidåkning och barnvänlighet. Här finns både och! Å ena sidan 415 meter i fallhöjd och 3 km långa skidåk med riktigt bra lutning som tillfredsställer den vane skidåkaren. Å andra sidan barnaktiviteter som ingår i liftkortet och mängder av roliga happenings för alla små besökare.

Barnäs har 14 knappliftar! Många knappliftar är bra för de små men även för stora eftersom köerna blir kortare. Här finns utmaningar för både nybörjare och vana skidentusiaster. Du tar dig upp till toppen av berget med vår stora gondollift. Här uppe kan du välja mellan två branta åk ner till dalen – svart eller rött. Vår skidbro är Sveriges högsta och binder ihop två toppar. Storbacken är populär och är hela 2,5 km lång.

Inför säsongen 2014/2015 gör Branäs sin största liftinvestering sedan anläggningen öppnade. En ny vädersäkrad fyrstolslift som tar dig till toppen av Branäsberget på nolltid.

Barn under 8 år bjuder vi dessutom på liftkort, om de har hjälm. Men glöm inte bort att de behöver ett eget keycard, som du köper i Infocentret. Sedan är det bara att ge sig ut i backarna där man möter björnbusarna alla dagar. I Björnbusecupen kan alla prova tävlingsnerverna och tröttnar man på skidor finns Björnidet, barnens eget aktivitetscenter med utbildad personal. Från svart till grönt. Skidglädje för alla smaker.

Det märks att Branäs är ett riktigt nav i Vintersverige. Här pågår aktiviteter varje dag, med allt från event och tävling till skattjakter och skotersafaris. Alla barnaktiviteter ingår vid köp av liftkort. Passa på att låta barnen ta del av alla roligheter i Björnidet eller att få tävla i Björnbusecupen.


Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Skulle du rekommendera Branäs?

Ja Nej
Vad tycker du?

Branäs passar för barn i åldern:

Omdömen
 • Har du varit här? Vi vill gärna veta vad du tyckte

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Helhetsintryck:
  Välj ett betyg
  Barnvänlighet:
  Välj ett betyg
  Prisvärde:
  Välj ett betyg
  Släpp bildfiler här eller
  Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
  (Du kan ladda upp 10 files)
  Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljdenBarnSajten.se | 2003 - 2019
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account