No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

  • Naturhistoriska riksmuseet

    Naturhistoriska riksmuseetNaturhistoriska riksmuseet

Naturhistoriska riksmuseet

Frescativägen 40, 114 18 Stockholm, Uppland

Naturhistoriska riksmuseet är ett spännande ställe för alla barn och föräldrar som är intresserade av naturen, från dinosaurier till människokroppen. Här hittar man tips och aktiviteter för hela familjen. Med upptäckarpaket Den smarta naturen får du och barnen en klurig frågesport, interaktiva övningar och storslagen filmupplevelse på Cosmonova. Ett nytt, spännande spår för barn, där Laxe visar och berättar om alla sina vänner som lever i vattnets värld. Laxe föddes i älven, där den stora blanklaxen lärde honom att simma och sjögräset gav honom den fina blågröna dräkten.

På Naturhistoriska riksmuseet kan du besöka utställningar, gå på föredrag, guidade visningar eller resa ut i äventyret, i någon av föreställningarna på Cosmonova! På Cosmonova får du uppleva känslan av att vara mitt i äventyret. På den enorma kupolformade duken tas du med till fascinerande platser på vår jord eller ut i vårt oändliga universum. Här visas också filmer i Sveriges största 3D-format - med en 17 meter bred bild i 3D kommer du närmare handlingen än du kanske trodde var möjligt. (Cosmonova ingår ej i entreavgiften).

För de minsta: Mysteriet med röda fjädern - Skogsmulle
Hjälp Skogsmulle att hitta sin borttappade röda fjäder! Med spåret Mysteriet med den röda fjädern upptäcker barnen utställningen Natur i Sverige, hjälper Skogsmulle att finna sin borttappade röda fjäder och träffar hans vänner djuren. Kartan finns att hämta vid en station i början av utställningen.

Skaparverkstad för barn
I skaparverkstaden skapar vi med lera, papper, vattenfärger, glitter, piprensare och paljetter. Vi har en skaparverkstad där vi har olika temadagar för dig som vill prova på att tillverka olika spännande saker. Skaparverkstaden är öppen under lov och vissa helger. Titta i vår kalender så får du veta datum och tider.

Barnklubb
Barnklubben Museosaurien finns för dig som är under 15 år och som gillar djur och natur. Visningar bakom kulisserna på museet och andra roliga aktiviteter.

Besöket kostar 30 kr per barn. Betala i kassan eller butiken innan du går ner i skaparverkstaden som ligger på nedre plan.

P.g.a. rådande omständigheter med Covid-19 kan öppettiderna vara inaktuella. Kontrollera aktuella öppettider på aktivitetens webbplats.
  • Ja
  • Ja
  • Ja

Ingen har gett Naturhistoriska riksmuseet en tumme upp!
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.

Relaterade länkar, hitta fler tips...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...
Vad tycker du?

Naturhistoriska riksmuseet passar för barn i åldern:

Har du varit här? Vi vill gärna veta vad du tyckte

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Helhetsintryck:
Välj ett betyg
Barnvänlighet:
Välj ett betyg
Prisvärde:
Välj ett betyg
Släpp bildfiler här eller
Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(You can upload 10 files)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

Bilder
Barnkalas

BarnSajten.se | 2003 - 2020
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account