Loading...

Parken Zoo

Folkparksvägen 13, 632 22 Eskilstuna, Södermanland

Parken Zoo är både djurpark, nöjesfält och bad, allt i ett. Hela familjens utflyktsmål. Vi är övertygade om att ni får en rolig dag hos oss, ett gemensamt äventyr med djur från hela världen, spänning och fart, bad, Fantomenland och artister på scenen.

Djuren på Parken Zoo
Gör en rundvandring i djurparken på Parken Zoo och se våra spännande och exotiska djur. Vissa är kända sedan tidigare, andra är nyinflyttade. Kom riktigt, riktigt nära och se dem i naturligt tillstånd på land, i vatten eller i luften. Starta er safari i fyra världsdelar - Asien, Afrika, Sydamerika och Australien - och upptäck många olika sorters djur. Redo? Då ger vi oss av.

Nöjesparken
I Nöjesparken finns riktiga magkittlare för alla orädda och lagom spännande åkturer för andra. Ett besök här är en fartfylld och spännande upplevelse med den där skönläskiga känslan. Tillsammans med lotterier erbjuder Nöjesparken det bästa och mesta för alla åldrar.

Badet
Glöm inte badkläderna när ni kommer till Parken Zoo i sommar! Parkenbadet är ett friluftsbad och Eskilstunas verkliga oas för sol och bad. Här väntar tre tempererade bassänger i storlekar för hela familjen, gott om solytor, beachvolley-plan och servering. Dessutom ligger badanläggningen nära Parken Zoo, bara ett vattenstänk över staketet.

Kommer ni för att leka och plaska i det kristallblå vattnet har Parkenbadet egen parkering. Ni behöver alltså inte gå igenom Parken Zoo för att komma till Parkenbadet. Säkerheten är viktig och badvakter finns alltid på plats. Dessutom hålls alltid några banor reserverade för motionssimmare

Har du varit på Parken Zoo?
Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte här.
parken-zoo
Skulle du rekommendera Parken Zoo?
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.

JanFebMarAprMajJunJulAugSepOktNovDec

Den här aktiviteten är endast tillgänglig delar av året


P.g.a. rådande omständigheter med Covid-19 kan öppettider eller tillgänglighet vara inaktuella. Kontrollera aktuell tillgänglighet på aktivitetens webbplats.
Vad tycker du?

Parken Zoo passar för barn i åldern:

2 recensioner Parken Zoo

Overall rating
Barnvänlighet
Prisvärde
 • Nick Harmsen
  Barnvänlighet
  Prisvärde

  En turistfälla. Lever inte upp till webbsidans eller reklamens löfte. Inte prisvärt och faktiskt ganska tråkigt. Många tomma burar och ett åkband som visar sig räcka till en liten del av annonserade äk. Mycket kostar extra. 30 minuter väntetid för pannkakor. Inget vi kommer att rekommendera.

 • j
  Barnvänlighet
  Prisvärde

  lagom stor park gör att man hinner se alla djur på en dag.

Skriv ett omdöme

Välj ett betyg
Helhetsintryck
Välj ett betyg
Barnvänlighet
Välj ett betyg
Prisvärde
Släpp bildfiler här

ELLER

Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(Du kan ladda upp 10 filer)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

Relaterade länkar, hitta fler tips...

Loading...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Registrera din aktivitet

Det är kostnadsfritt att registrera plats eller aktivitet.
Registrera nu

Bäst när du är medlem

Logga in eller skapa ett nytt konto (det är gratis) för att spara favoriter, deltaga i diskussioner och tävlingar och mycket annat.
Logga in

Bli medlem

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2021 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account