No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

Sibbarp

Sibbarp, Malmö, Skåne

Sibbarps badplats är en av Malmös populäraste badplatser om man gillar stora gröna ytor och mindre sand. Här finns en liten grund sandstrand mellan kallbadhuset och vakttornet lämplig för de mindre barnen. För alla andra finns stora gräsmattor och flera badbryggor. I anslutning finns ett kallbadhus och en camping med bl a servering och minigolfbana. Däremot finns det den s k "Barnviken" som bör undvikas eftersom den oftast har otjänligt vatten.

Det finns två parkeringsplatser i anslutning till badplatsen. En av parkeringsplatserna når du via Strandgatan och den andra ligger beläggen vid "barnviken", vid campingplatsen. Självklart finns det också toaletter på Sibbarp.

Badet kontrolleras kontinuerligt. Om du önskar mer information se Malmö kommuns egen hemsida. Badplatsen kontrolleras flera gånger varje säsong av kommunen. Klicka gärna på länken för att visa aktuella värden och vattentemperatur via Smittskyddsinstitutets och Naturvårdsverkets hemsida, http://badplatsen.folkhalsomyndigheten.se/ .


Ingen har gett Sibbarp en tumme upp!
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.

Relaterade länkar, hitta fler tips...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...
Vad tycker du?

Sibbarp passar för barn i åldern:

Har du varit här? Vi vill gärna veta vad du tyckte

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välj ett betyg

BarnSajten.se | 2003 - 2020
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account