Barnkalas på Leos Lekland Malmö

Ge ditt barn ett roligt kalas på Leos Lekland och du slipper all planering, alla inköp och städning när kalaset är slut! I vilket rum vill ditt barn vara? Prinsessrummet, rymdrummet, discorummet, piratrummet, undervattensrummet, djungelrummet eller dinosaurierummet, det är bara att välja? Ni får tillgång till kalasrummet en timme och efter mat och fika är det bus och lek på leklandet så länge ni vill! I kalaspaketet ingår Leos glassbomb med maränger, godis och strössel, en egen kalasvärd, popcorn, Leos djungelsaft och godis till alla barn, det ingår även kaffe till två vuxna! Födelsedagsbarnet får välja mellan flera olika presenter!
Skulle du rekommendera Leos Lekland Malmö?
Ja Nej
Vad tycker du?

Leos Lekland Malmö passar för barn i åldern:

Fler tips på aktiviteter för barn i Skåne och Malmö

Leos Lekland Malmö finns i Malmö, Skåne där det också finns massor med andra aktiviteter för barn.

>> Aktiviteter för barn i Malmö
>> Aktiviteter för barn i Skåne

 • Omdömen

  1 Omdöme ”Leos Lekland Malmö”

  1. Lisa Leos Lekland Malmö

   Betygsatt för:

   Barnvänlighet
   Prisvärde

   Om man jämför detta stället med busfabriken så är det mer greppbart för de mindre barnen. Jag tycker dock att det ofta är ofräscht och smutsigt när vi har varit där. Ibland är maten ok, ibland inte.. för de priserna vid ingången ska man alltid vara nöjd!

  2. Pappa Leos Lekland Malmö

   Precis som “Mamma”skrev här. Kan inte säga att alla personer är dåliga men just den “Sally” vi fick…är vi mycket mycket missnöjd med!!! Ångrade oss väldigt mycket att vi inte valde bus fabriken för vår barn kalas. Servicen är så pass dåligt att det inte kan förklaras med ord. Bara den som råkat har samma otur som oss förstå vad vad vi menade med dålig service. Det här står skriven på hemmsidan” I vårt kalaspaket ingår Leos glassbomb med maränger, godis och strössel, en egen kalasvärd, popcorn, Leos djungelsaft och godis till alla barn. Dessutom ingår kaffe till två vuxna. Födelsedagsbarnet får välja mellan flera olika presenter” men barnen fick varken strössel till glass eller popcorn och att barnen skulle själv får välja mellan flera olika presenter är bara snack.

  3. Mamman Leos Lekland Malmö

   Mycket missnöjd!! Personalen är 8 st nonchalanta tonåringar! Dom har nästan inget att göra utan står i 2 gäng och flabbar. Vi beställde mat och servicen är under all kritik!! Sjukt otrevligt bemötande! När vi ska sätta oss ner kan vi knappt gå nån på golvet för det ligger matrester överallt! Medans personalen står å hänger!

  Har du varit här? Vi vill gärna veta vad du tyckte

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Ditt totala betyg för denna Att göra:
  Sätt gärna också betyg på denna Att göra för:
  Barnvänlighet
  Prisvärde

  Släpp filer här för att ladda upp bild


  Dra och släpp dina uppladdade bilder för att ändra ordningen

Detta är inte Leos Lekland Malmö:s officiella webbplats. Öppettider och priser kanske inte är aktuella, kontrollera därför alltid uppgifterna på arrangörens webbplats.