Loading...

Landskrona Museum

Slottsgatan 1, 261 31 Landskrona, Skåne

Landskrona museum är ett historiskt museum med utställningar kring olika händelser och personer i Landskrona. Här ordnas också hela tiden olika aktiviteter och evenemang speciellt riktade mot barn, ungdomar och familjer. På museet finns bl a Museiklubben från 10 år, Atelje Nell som är en skaparverkstad för hela familjen, Pysselkllubb för de kreativa barn och programmeringsskolan Hackerklubben.

Barn och museet
Alla barn har rätt till kultur. Alla barn ska ha kul och utvecklas på sin fritid.

Därför har barn en given och central plats på vårt museum. Vi försöker hela tiden ordna olika aktiviteter och evenemang speciellt riktade mot barn, ungdomar och familjer.

Här kan du läsa mer om våra olika stående programpunkter för barn och i evenemangskalendern på museets första sida, kan du få mer information om vad som händer just nu. Klicka på länkarna i menyn för att läsa mer om respektive aktivitet.

Museiklubben
Barn i Landskrona, från 10 år, till och med 14 år, som vill besöka museet utan föräldrar eller annan vuxen som sällskap måste bli medlemmar i Museiklubben. Kortet är personligt och gratis.

Ateljé Nell
Ateljé Nell är Landskrona museums återkommande öppna ateljé för hela familjen. Här kan alla familjemedlemmar komma och skapa i museets verkstadsrum. Första söndagen varje månad finns dessutom en bildpedagog på plats för att hjälpa till med ert skapande. Man behöver aldrig föranmäla sig till atején och det kostar aldrig något att komma.

Pysselklubben
Alla barn är kreativa, alla barn är konstnärer! Pysselklubben är för barn som går i åk 1-6 och det kostar 100 kronor/ termin att delta. Föreställ dig ett rum med tusentals saker som väntar på att bli en del av din skapelse. Papper i olika storlekar och möjliga färger, limpistoler, tyger, penslar, mallar och allt det andra som du behöver för att göra ditt nästa pyssel. Det rummet är pysselklubbens ateljé!

Hackerklubben
Landskronas första barnhack, en programmeringsskola för barn som vi kallar Hacker*-klubben.

Har du varit på Landskrona Museum?
Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte här.
museum
Skulle du rekommendera Landskrona Museum?
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.


P.g.a. rådande omständigheter med Covid-19 kan öppettider eller tillgänglighet vara inaktuella. Kontrollera aktuell tillgänglighet på aktivitetens webbplats.
Vad tycker du?

Landskrona Museum passar för barn i åldern:

Skriv ett omdöme

Välj ett betyg
Helhetsintryck
Välj ett betyg
Barnvänlighet
Välj ett betyg
Prisvärde
Släpp bildfiler här

ELLER

Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(Du kan ladda upp 10 filer)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

Relaterade länkar, hitta fler tips...

Citadellbadet

0.47 km

Karlslundsbadet

2.13 km

Härslövsbadet

7.28 km

Tycho Brahe museet

9.25 km
Loading...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Registrera din aktivitet

Det är kostnadsfritt att registrera plats eller aktivitet.
Registrera nu

Bäst när du är medlem

Logga in eller skapa ett nytt konto (det är gratis) för att spara favoriter, deltaga i diskussioner och tävlingar och mycket annat.
Logga in

Bli medlem

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2021 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account