, ,
,

No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

Barnsecondhandbutiken Boomerang

Storgatan 33, 243 30 Höör

 • image-587
Boomerang är butiken för barn där secondhandfynd i begagnat nyskick samsas med nya saker till oslagbara priser. Försäljning både i butik och online! Vi har både baby- och barnkläder, babyartiklar, leksaker och barnböcker. Dessutom kan ni här hitta unika baby-, barn- och doppresenter!

Vi säljer saker på kommission, ni kan alltså lämna era kläder/leksaker till oss så säljer vi dem åt er! Både ekonomiskt smart och miljövänligt! I butiken anordnas även olika aktiviteter såsom pysselkvällar, shoppingträffar och bytesdagar av sportutrustning.

Likväl som man kan spara pengar på att köpa begagnat så kan man även tjäna pengar på att sälja begagnat – det är både ekonomiskt smart och miljövänligt! Ni föräldrar lämnar kläder/saker till mig och jag säljer vidare det jag tycker håller måttet till nya generationer barn – enkelt, snabbt och smidigt. Ni erhåller kommission, d.v.s. en procentdel av försäljningspriset, på varje såld vara. Butiken prissätter efter varornas skick, märke och popularitet på andrahandsmarknaden.

Kommissionsförsäljningen innebär att jag alltid kan erbjuda ett stort sortiment av säsongens kläder, och utbudet förnyas regelbundet. Varför betala fullpris för kläder som barnen växer ur innan de hinner slita på dem? Jag är noga med att enbart sälja saker i bra skick, men utan att detta skall synas på priset. Hos Boomerang kan ni alltså fynda både kläder, leksaker och babyartiklar - som nya men till loppispriser!

Välkomna till den personliga barnsecondhandbutiken mitt i Skåne!

 • Nej

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Skulle du rekommendera Barnsecondhandbutiken Boomerang?

Ja Nej
Vad tycker du?

Barnsecondhandbutiken Boomerang passar för barn i åldern:

Omdömen
Bilder
 • Har du varit här? Vi vill gärna veta vad du tyckte

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Helhetsintryck:
  Välj ett betyg
  Barnvänlighet:
  rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon Välj ett betyg
  Prisvärde:
  rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon Välj ett betyg
  Släpp bildfiler här eller
  Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
  (Du kan ladda upp 10 files)
  Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden • ,
  • image-587

  Barnsecondhandbutiken Boomerang

 • ,

  Höörs bad och Sportcentrum

 • ,
  • image-153

  Skånes Djurpark

 • ,
  • image-141

  Bosjökloster

eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account