, ,
,

No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

Nimis

Unnamed Road, 260 43 Höganäs

 • image-678
Nimis är ett konstverk och byggt av Lars Wilks på platsen Håle stenar som ligger vid Kullabergs naturreservat. Nimis är byggt av drivved och består av glest hopspikade plankor och trägrenar som bildar gångar, rum och torn. De klättervänliga konstruktionerna är rolig men terrängen kring Nimis har fått flera personer att skada sig. Den högsta delen av Nimis är ca 12 meter hög och innehåller, förutom sina beståndsdelar i trä, omkring 160 000 spikar.

Lars Vilks utropade 1996 Nimis till en "självständig nation" - Ladonien som fick egna ministrar, nationalsång och flagga.

Man hittar till Nimis genom att parkera vid Himmelstorpsgården. Därifrån fortsätter man till fots på en stig som leder dig genom skogen. Stigen är bitvis brant och svårframkomlig. Vid regn bör man inte besöka Nimis då stigen kan bli mycket hal. Barnvagn är inte heller att rekommendera.

 • Ja
 • Ja
 • Nej

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.


Notice: Undefined variable: output in /home/barnsajten/public_html/wp-content/plugins/barnsajten/bs-feedback-ajax.php on line 86
Skulle du rekommendera Nimis?
Ja Nej
Vad tycker du?

Nimis passar för barn i åldern:

Omdömen
Bilder
Hitta hit
 • 1 Omdöme ”Nimis”

  Overall:
  • Andreas Modess Post author3 år ago

   Ett riktigt roligt ställe där barnen var fullt sysselsatta hela tiden med att klättra och utforska. En lite jobbig väg dit men det var det värt. Dessutom gratis!

  Har du varit här? Vi vill gärna veta vad du tyckte

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Overall:
  Välj ett betyg
  Barnvänlighet:
  rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon Välj ett betyg
  Prisvärde:
  rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon Välj ett betyg
  Släpp bildfiler här eller
  Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
  (Du kan ladda upp 10 files)
  Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden • ,
  • image-678

  Nimis

eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account