Loading...

Sport & Äventyr Camp Båstad

Kattviksvägen 207, 269 91 Båstad, Skåne

Sport & Äventyr Camp Båstad erbjuder sommarläger för flickor och pojkar 6-14 år,där de genom allsidighet och lekfullhet får möjlighet till att utveckla eller vidareutveckla sitt idrottsintresse,sin äventyrslusta och motorik i en trygg miljö. Vi erbjuder både 3- och 5 dagars multisport dagläger och veckolånga temaläger med eller utan övernattning. "Vi sätter barnen i rörelse i verklighetens värld"

VÅRT UPPDRAG är att stärka varje individs självkänsla och självförtroende, där delaktighet och att göra sitt bästa är de väsentliga ingredienserna - "Vi vill försöka skapa en "vinnare" av varje barn som investerar sin fritid hos oss och uppmuntra till en mer aktiv och hälsosam livsstil.

VI VÅGAR PÅSTÅ ATT VI ÄR MER ÄN BARA ETT LÄGER!
Oavsett om barnen deltar i våra multisport dagläger eller våra temabaserade övernattningsläger, är det för oss självklart att varje barn ska bli sett och känna trygghet och inte försvinna i mängden. Vi sätter lust och glädje i centrum för att barnen ska utvecklas efter sin egen nivå och takt. Våra övernattande lägerbarn i åldern 10-14 år bor inte i stora eller gigantiska sovsalar, utan som regel i 2-6 bäddsrum. Hos oss är barnen alltid aktiva varje dag, oavsett väder, och det vet vi kräver en god och näringsriktig mat som är anpassad för aktiva barn.

MED ETT TEAM AV GLADA, KUNNIGA OCH ENGAGERADE LEDARE, gemenskap, glädje, glöd, omtanke, trygghet, god mat, positiva upplevelser och inte minst möjlighet till att träffa och få ett helt gäng nya kompisar, vill vi utveckla våra deltagares färdigheter inom idrott och idrottsrelaterade aktiviteter.

SPORT & ÄVENTYR CAMP BÅSTAD ÄR FÖR ALLA!
Du behöver inte vara ansluten eller medlem i någon idrottsförening eller annan fritidsverksamhet. Som vi redan sagt, vårt uppdrag är att - "Vi vill försöka skapa en "vinnare" av varje barn som investerar sin fritid hos oss". Hos oss får alla chansen att upptäcka sin egen talang.

Välkommen till Sport & Äventyr Camp Båstad i sommar.

Har du varit på Sport & Äventyr Camp Båstad?
Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte här.
Skulle du rekommendera Sport & Äventyr Camp Båstad?
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.


  P.g.a. rådande omständigheter med Covid-19 kan öppettider eller tillgänglighet vara inaktuella. Kontrollera aktuell tillgänglighet på aktivitetens webbplats.
  Vad tycker du?

  Sport & Äventyr Camp Båstad passar för barn i åldern:

  Skriv ett omdöme

  Välj ett betyg
  Helhetsintryck
  Välj ett betyg
  Barnvänlighet
  Välj ett betyg
  Prisvärde
  Släpp bildfiler här

  ELLER

  Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
  (Du kan ladda upp 10 filer)
  Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

  Relaterade länkar, hitta fler tips...

  Loading...

  Ändra / lägg till uppgifter?

  Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

  Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

  Läs mer här...

  Registrera din aktivitet

  Det är kostnadsfritt att registrera plats eller aktivitet.
  Registrera nu

  Bäst när du är medlem

  Logga in eller skapa ett nytt konto (det är gratis) för att spara favoriter, deltaga i diskussioner och tävlingar och mycket annat.
  Logga in

  Bli medlem

  © Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2021 | Alla rättigheter förbehållna
  eller

  Logga in med dina uppgifter

  eller    

  Forgot your details?

  eller

  Create Account