No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

Sport & Äventyr Camp Båstad

Kattviksvägen 207, 269 91 Båstad, Skåne

Sport & Äventyr Camp Båstad erbjuder sommarläger för flickor och pojkar 6-14 år,där de genom allsidighet och lekfullhet får möjlighet till att utveckla eller vidareutveckla sitt idrottsintresse,sin äventyrslusta och motorik i en trygg miljö. Vi erbjuder både 3- och 5 dagars multisport dagläger och veckolånga temaläger med eller utan övernattning. "Vi sätter barnen i rörelse i verklighetens värld"

VÅRT UPPDRAG är att stärka varje individs självkänsla och självförtroende, där delaktighet och att göra sitt bästa är de väsentliga ingredienserna - "Vi vill försöka skapa en "vinnare" av varje barn som investerar sin fritid hos oss och uppmuntra till en mer aktiv och hälsosam livsstil.

VI VÅGAR PÅSTÅ ATT VI ÄR MER ÄN BARA ETT LÄGER!
Oavsett om barnen deltar i våra multisport dagläger eller våra temabaserade övernattningsläger, är det för oss självklart att varje barn ska bli sett och känna trygghet och inte försvinna i mängden. Vi sätter lust och glädje i centrum för att barnen ska utvecklas efter sin egen nivå och takt. Våra övernattande lägerbarn i åldern 10-14 år bor inte i stora eller gigantiska sovsalar, utan som regel i 2-6 bäddsrum. Hos oss är barnen alltid aktiva varje dag, oavsett väder, och det vet vi kräver en god och näringsriktig mat som är anpassad för aktiva barn.

MED ETT TEAM AV GLADA, KUNNIGA OCH ENGAGERADE LEDARE, gemenskap, glädje, glöd, omtanke, trygghet, god mat, positiva upplevelser och inte minst möjlighet till att träffa och få ett helt gäng nya kompisar, vill vi utveckla våra deltagares färdigheter inom idrott och idrottsrelaterade aktiviteter.

SPORT & ÄVENTYR CAMP BÅSTAD ÄR FÖR ALLA!
Du behöver inte vara ansluten eller medlem i någon idrottsförening eller annan fritidsverksamhet. Som vi redan sagt, vårt uppdrag är att - "Vi vill försöka skapa en "vinnare" av varje barn som investerar sin fritid hos oss". Hos oss får alla chansen att upptäcka sin egen talang.

Välkommen till Sport & Äventyr Camp Båstad i sommar.


Ingen har gett Sport & Äventyr Camp Båstad en tumme upp!
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.

Relaterade länkar, hitta fler tips...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...
Vad tycker du?

Sport & Äventyr Camp Båstad passar för barn i åldern:

Har du varit här? Vi vill gärna veta vad du tyckte

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välj ett betyg

BarnSajten.se | 2003 - 2020
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account