Loading...

Visualiseringscenter C

Kungsgatan 54, 602 33 Norrköping, Östergötland

Norrköpings Visualiseringscenter C är ett Science Center med utställning för nyfikna och lekfulla barn. Här kan ni bl a besöka Professor Pupills laboratorium, titta, testa och klura (rekommenderas mellan 4-8 år), uppleva spännande filmäventyr i 360° i Domen och varför inte ha ett superkul barnkalas här.

PROFESSOR PUPILLS LABORATORIUM - TITTA TESTA KLURA!

Kom in i Professor Pupills laboratorium och hjälp till med att utforska både stora och små mysterier. Professor Pupill är ute på uppdrag men kompisarna Roboten och Räven guidar dig bland alla prilliga prylar.

Knåpa med appar, pussla, undersök och skapa. Det finns många sätt att forska på och dina idéer kan vara till stor hjälp! Rita gärna framtidens farkost och sätt upp på anslagstavlan. Med hjälp av ditt förslag kanske Pupill kan ta sig längre, snabbare eller djupare på sina resor? Eller kortare?

Utställningen rekommenderas för barn mellan 4-8 år. Håll utkik i på webben eller på Facebook-sidan, ibland anordnas specialaktiviteter i laboratoriet, vårt lekfulla klassrum! Fri entré till alla utställningar.labb och exposé - är en naturlig plattform och utgångspunkt för alla som besöker Visualiseringscenter C.

ATT VISA DET MAN INTE KAN SE
Följ med på en resa in i den vetenskapliga bildens värld. Se hur visualisering gör det osynliga synligt inom en rad olika områden: från medicin, statistik, astronomi till specialeffekter i film och dataspel. Utställningen - en hybrid mellan ett labb och exposé - är en naturlig plattform och utgångspunkt för alla som besöker Visualiseringscenter C.

Filmer i Domen
I Domen får barnen uppleva ett spännande filmäventyr i 360°.

VISUALISERINGSCENTER C HAR FÖR TILLFÄLLET STÄNGT MEN ÖPPNAR SIN VERKSAMHET MED FÖRSIKTIGHET 1 JULI

Onsdagen den 1 juli öppnar Visualiseringscenter C sin publika verksamhet med försiktighet. Trygghet och säkerhet är vår högsta prioritet både för våra besökare, medarbetare och samarbetspartners. Vi följer noggrant och löpande myndigheternas rekommendationer och uppdateringar angående coronaviruset.

Har du varit på Visualiseringscenter C?
Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte här.
Skulle du rekommendera Visualiseringscenter C?
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.

Visualiseringscenter C

Vad tycker du?

Visualiseringscenter C passar för barn i åldern:

Skriv ett omdöme

Välj ett betyg
Helhetsintryck
Släpp bildfiler här

ELLER

Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(Du kan ladda upp 10 filer)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

Fler tips på saker att göra i närheten av Visualiseringscenter C

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Registrera din aktivitet

Det är kostnadsfritt att registrera plats eller aktivitet.
Registrera nu

Bäst när du är medlem

Logga in eller skapa ett nytt konto (det är gratis) för att spara favoriter, deltaga i diskussioner och tävlingar och mycket annat.
Logga in

Bli medlem


© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2022 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account