No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

Kolmårdens Djurpark

Bäckängsvägen 4, 618 92 Kolmården

 • image-1008

  kolmarden-2

Kolmården Djurpark är ett av Sveriges populäraste resmål för barnfamiljer. Under en säsong har Kolmården drygt 500 000 besökare. Den största attraktionen är delfinföreställningen som ses av 98 % av alla besökare varje år. Kolmården är stort. Det finns mycket att göra förutom att promenera och titta på djuren. Delfinföreställning, rovfågelsvisning, kamelridning och djurguidningar är några exempel.

Delfiner
Den största attraktionen på Kolmården är delfinerna och nästan alla deltar i den delfinföreställning som visas flera gånger om dagen. Delfinföreställningen är i världsklass. Man kan också studera delfinerna genom stora undervattensfönster i Lagunen.

Åkattraktioner
På Kolmården kan man inte bara träffa tigrar, apor och delfiner. Här kan man också åka berg-och dalbana och gunga i sjörövarskepp. För att inte tala om Safari, där det är ni som är gäst hos de vilda djuren i en unik åkattraktion. Så håll i dig, för nu bär det av på en resa som får det att pirra i hela kroppen!

En familjepark
Inne i djurparken finns flera restauranger. Bamses Värld med dockteater och pannkakskök är till för de minsta barnen. I lekparken Kulmården finns rutschkanor, klätterställningar och plaskdamm för barn i alla åldrar.

Alldeles intill djurparken ligger Vildmarkshotellet, Sveriges kanske mest barnvänliga hotell med vildmarkspatrull, barnbuffé, bio och lekrum.

Safari Camp
Närmare en riktig Afrikaresa än vistelsen på Safari Camp kan man inte komma. Här bor ni granne med savannens vilda djur, äter barbeque vid lägerelden och upplever ett närgånget möte med savannens konung.

JanFebMarAprMajJunJulAugSepOktNovDec

Den här aktiviteten är endast tillgänglig delar av året

 • Ja
 • Ja

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Skulle du rekommendera Kolmårdens Djurpark?

Ja Nej
Vad tycker du?

Kolmårdens Djurpark passar för barn i åldern:


Notice: Undefined variable: output in /home/barnsajten/public_html/wp-content/plugins/barnsajten/includes/shortcodes/class.qa.php on line 52
Omdömen
Bilder
Hitta hit
 • Har du varit här? Vi vill gärna veta vad du tyckte

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Helhetsintryck:
  Välj ett betyg
  Barnvänlighet:
  Välj ett betyg
  Prisvärde:
  Välj ett betyg
  Släpp bildfiler här eller
  Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
  (Du kan ladda upp 10 files)
  Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden



BarnSajten.se | 2003 - 2019
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account