Loading...

Björkliden Fjällby

Björklidenvägen 70, 981 93 Kiruna, Lappland

Björkliden Fjällby, skidanläggnng med totalt 5 liftar och 23 nedfarter. En storslagen skidåkning med väl utbyggt barnområde och vackert inbäddad bland mäktiga berg och storslagna vyer, en riktig svensk vinteridyll. Här väntar fantastisk skidåkning, spännande aktiviteter och god mat i en genuin fjällmiljö.

Barnen är viktiga i Björkliden och därför vill vi ge dem en riktig fjäll och skidupplevelse. Vid Lappbergsliften finns Lämmellandet, där barnen har en egen backe och egen skidskola. Vi har också gjort i ordning ett ”offpistområde” bara för dem. Med pucklar, portar, orgeltramp och annat skidkul.

Familjevänligt - med omtanke och personligt bemötande
Hos oss får familjen mer tid att umgås, skidsystemet är överskådligt och det är alltid nära till backen oavsett var du bor i Björkliden. Hos oss kan föräldrar tryggt lämna sina barn för att få några egna timmar i backarna, längdspåret eller bara få tid för en lång härlig lunch på tu man hand. I Lämmelklubben hittar vi på roliga aktiviteter som får barnen att glömma tid och rum. Inne eller ute, beroende på väder.

Unik naturupplevelse
Låt familjen få uppleva något alldeles extra, Björkliden ligger en bit bort från de vanligaste allfarsvägarna. Norr om Polcirkeln. I Lappland. I vildmarken, långt från vardag, stress och trängsel. Här bor du med en magisk utsikt mot Lapporten och mäktiga berg i alla riktningar. Spännande upplevelser väntar dig, besök Sveriges högst belägna fjällstation Låktatjåkko, Kåppashåla grottsystem, prova helikopterskidåkning eller njut av naturen och de vita viddernas värld med en tur på skidorna.

Upplev norra Sveriges och Norges bästa skidåkning på ett och samma skidpass! Inom en radie på 8 mil kan du välja mellan fyra olika skidsystem – Abisko, Björkliden, Riksgränsen och Narvik. Totalt 18 liftar & 75 pister. Arctic skipass – för varierande åkning!

Har du varit på Björkliden Fjällby?
Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte här.
Skulle du rekommendera Björkliden Fjällby?
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.

JanFebMarAprMajJunJulAugSepOktNovDec

Den här aktiviteten är endast tillgänglig delar av året


P.g.a. rådande omständigheter med Covid-19 kan öppettider eller tillgänglighet vara inaktuella. Kontrollera aktuell tillgänglighet på aktivitetens webbplats.
Vad tycker du?

Björkliden Fjällby passar för barn i åldern:

Skriv ett omdöme

Välj ett betyg
Helhetsintryck
Välj ett betyg
Barnvänlighet
Välj ett betyg
Prisvärde
Släpp bildfiler här

ELLER

Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(Du kan ladda upp 10 filer)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

Relaterade länkar, hitta fler tips...

Loading...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Registrera din aktivitet

Det är kostnadsfritt att registrera plats eller aktivitet.
Registrera nu

Bäst när du är medlem

Logga in eller skapa ett nytt konto (det är gratis) för att spara favoriter, deltaga i diskussioner och tävlingar och mycket annat.
Logga in

Bli medlem

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2021 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account