Loading...

Area 66 Lasergame

Kiwivägen 7, 961 48 Boden, Norrbotten

Välkommen att spela Lasergame på en världsunik arena, belägen i en atombombsäker anläggning strax utanför Boden.

Arenan där du spelar har en yta på ca. 400 kvadratmeter och är uppdelad i 15 olika rum som är temasatta likt interiören på ett rymdskepp, t.ex. finner ni ett laboratorium, cargo bay, ion core, carbonite freezer, Laser turrets, alien eggs m.m.

Spelet passar i princip alla åldrar men rekommenderas från 6-8 år så här kan man även ha sitt barnkalas. Man använder sig av ett system som heter VEQTOR MAXblaster vilket är ett radiobaserat system. Det tillåter gästerna som sitter i cafeterian att se hur poängen förändras för de spelande rymdsoldaterna...

Lasergame Arenan är beläget mitt inne i ett berg. Lokalerna ligger ca 100 m inne i berget och var från början en atombombssäker civilförsvarsanläggning, där brandkår, polis och kommunledning skulle leda och styra kommunen om det blev ofred. Anläggningen är byggd i två våningar ca 800 m2 som står på gummikuddar för att vara helt fristående från berget.

För att ta sig in till arenan måste du gå genom en lång tunnel som avslutas med en stor ståldörr.Efter att du passerat ståldörren så kommer du till gasslussen. Den skulle göra inpassagen säker och om det behövdes även sanera de inpasserande innan de tog sig in i bergrummet. Är det första gången som du besöker oss så gäller det att vara extra försiktigt när man tar sig in, för man vet ju aldrig vad som döljer sig runt nästa hörn.

När du väl har tagit dig in på vår arena. Så har du en spelplansom har en yta på ca 40 0m2 och den är uppdelad i 15 olika rum som är temasatta för att likna ett rymdskepp. T.ex finner ni en cargo bay, ion core, laser turrets och ett laboratorium där man har experimenterat på en Alien. På den övre våningen finns ett Cafe med Star wars-tema som säljer fika/godis av olika slag.

I anslutning till Cafet finns även en kombinerad mat och konferensdel som gör det möjligt att äta en god middag innan man går ner till Arenan och spelar.

Har du varit på Area 66 Lasergame?
Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte här.
Skulle du rekommendera Area 66 Lasergame?
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.


P.g.a. rådande omständigheter med Covid-19 kan öppettider eller tillgänglighet vara inaktuella. Kontrollera aktuell tillgänglighet på aktivitetens webbplats.
Vad tycker du?

Area 66 Lasergame passar för barn i åldern:

Skriv ett omdöme

Välj ett betyg
Helhetsintryck
Välj ett betyg
Barnvänlighet
Välj ett betyg
Prisvärde
Släpp bildfiler här

ELLER

Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(Du kan ladda upp 10 filer)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

Relaterade länkar, hitta fler tips...

Loading...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Registrera din aktivitet

Det är kostnadsfritt att registrera plats eller aktivitet.
Registrera nu

Bäst när du är medlem

Logga in eller skapa ett nytt konto (det är gratis) för att spara favoriter, deltaga i diskussioner och tävlingar och mycket annat.
Logga in

Bli medlem

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2021 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account