No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Växjö simhall & Aqua Mera

  Växjö simhall & Aqua MeraVäxjö simhall & Aqua Mera

Växjö simhall & Aqua Mera

Kampastigen 2, 352 34 Växjö, Småland

Växjö simhall & Aqua Mera är ett av Sveriges mest kompletta simhall med äventyrsbad. I en tropisk värld finns något för alla busiga badare. Här hittar du två grymma vattenrutschbanor, 56 resp 70 m långa. Den blå är snabbast på ca 4 sek och den röda på ca 11 sek.

I vattenlandet simmar du runt bland vattenkaskader, kanoner och strömkanaler. En stor, oregelbundet formad äventyrsbassäng med bubblor och vattensprut förbinder våra olika attraktioner. Härifrån kan du lätt nå strömkanalen, klätterväggen, utebassängen och den lilla stranden.

Prova gärna vattenpisten som är kort men kul och vildforsen som är mycket ström med en vattenmängd på 36 700 liter/min. Upptäck också strömkanalen i en grotta, klätterväggen, vattenkanonerna, kaskader, bubbelpoolen och bubbelzonen.
I äventyrsbadet ska alla kunna ha det kul och spännande. Miniäventyret ger de allra minsta barnen ett litet badäventyr för sig. Kom och lek bland fantasidjuren i en härlig miljö.

Runnerz
Har du drömt o att kunna gå på vatten? Testa vår häftiga Runnerz, en cylinder du kliver in i och som tar dig över vattnet!
Kostnad: 20 kr för 5 minuter

Bassänger
Badanläggningen med Sveriges vackraste utsikt! Genom de stora panoramafönstren som går från tak till golv, kan du njuta av den vackra utsikten över Växjösjön.

Motionsbassängen - 25:an
Här finns en 25-metersbassäng med 7 banor för motionssim och hopp. Vi har alltid minst två banor avsatta för motionssim. På tis-torsdagar öppnar vi upp hela bassängen för motionssim under särskilda tider.

Hoppbassängen
I anslutning till motionsbassängen finns även en hoppbassäng där trampolinerna står till allmänhetens förfogande samma tider som motionsbassängen, dock ej måndagar kl 17.00-18.00, onsdagar kl 17.30-18.30, fredagar kl 17.15-18.15 samt lördagar kl 16.00-18.00.

Multibassängen
Vår multibassäng med varmt vatten är främst avsedd för simskola, babysim, rehabilitering, och annan förbokad verksamhet. Det finns dock vissa möjligheter för allmänheten att nyttja bassängen, se våra öppettider.

 • Ja
 • Ja

Relaterade länkar, hitta fler tips...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Skulle du rekommendera Växjö simhall & Aqua Mera?

Ja Nej
Vad tycker du?

Växjö simhall & Aqua Mera passar för barn i åldern:

Omdömen
Bilder
Barnkalas
 • Har du varit här? Vi vill gärna veta vad du tyckte

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Helhetsintryck:
  Välj ett betyg
  Barnvänlighet:
  Välj ett betyg
  Prisvärde:
  Välj ett betyg
  Släpp bildfiler här eller
  Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
  (Du kan ladda upp 10 files)
  Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljdenBarnSajten.se | 2003 - 2019
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account