Loading...

Ansättfjällen

Ansätter, Krokom, Jämtland

Ansättfjället är ett friluftsområde för skidor, skoter, vandring, fiske, jakt m m. Skidanläggningen som ligger i Åkersjöns Camping. Backen har två liftar och 4 nedfarter och i ett området som är mindre och mer genuina än på de exploaterade skidorterna. Här kan man tryggt låta barnen utforska skidbackarna och det erbjuds natursnö och olika sätt att ta sig till toppen. På vårvinterns skarsnö kan turåkaren få fina naturupplevelser i orörd fjällterräng. Eller varför inte ta en lättsam skidtur över isen med paus för en fika med varm choklad?

Vintertid erbjuds härlig skidåkning i slalombackar, längdskidåkning i preparerade skidspår eller varför inte en skidtur upp på fjället. Många fina skoterleder för dig som har egen maskin eller vill hyra på plats.

Vårvintern inbjuder till härliga, soliga dagar på fjället i nygrävda snögrottor eller kanske på en renfäll ute på isen i väntan på att rödingen skall nappa.

Åkersjöns Camping & Skidbacke erbjuder husvagnsplatser och har även småstugor för uthyrning. Servicehus för campingens gäster. Skiduthyrning, backrestauraung Drivan och skidlift. Två nedfarter och många skogsbanor, våra välpreparerade nedfarter är jättelämpligt för småbarns familjer också.

Har du varit på Ansättfjällen?
Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte här.
Skulle du rekommendera Ansättfjällen?
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.


Vad tycker du?

Ansättfjällen passar för barn i åldern:

Skriv ett omdöme

Välj ett betyg
Helhetsintryck
Släpp bildfiler här

ELLER

Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(Du kan ladda upp 10 filer)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden
Loading...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Registrera din aktivitet

Det är kostnadsfritt att registrera plats eller aktivitet.
Registrera nu

Bäst när du är medlem

Logga in eller skapa ett nytt konto (det är gratis) för att spara favoriter, deltaga i diskussioner och tävlingar och mycket annat.
Logga in

Bli medlem

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2021 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account