No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

  • Åre Ski Resort

    Åre Ski ResortÅre Ski Resort

Åre Ski Resort

Åre, 830 13 Åre, Jämtland

Åre är en ort som har tre olika skidområden som ingår i begreppet SkiStar Åre; Duved, Åre By och Åre Björnen. Hela skidsystemet har 41 liftar och ca 100 nedfarter med skidåkning 1 274 meter över havet, där man kan njuta av en fantastisk utsikt. Längsta nedfart är 6,5 kilometer lång och den maximala fallhöjden 890 meter. Backarna i Åres tre skidområden går från nybörjarvänliga till tokbranta och passar alla smaker.

Med skidbussen tar du dig på ett enkelt sätt runt i vårt skidområde från Duved i väster till Åre Björnen i öster.

Valles Värld
Snögubben Valle finns Åres tre skidområden: Duved, Åre och Björnen. Han är barnens bästa vän i skidbacken och gör allt för att både barn och föräldrar ska få uppleva en fenomenalfantastisk vintersemester.

Parker
Många nya features, lite större och med ett helt nytt namn, Åre Ambilight Snow Park!

Duveds skidområde har 10 liftar och 25 nedfarter. Duved (sammanbyggt med Tegelfjäll) är en skidort som erbjuder ett lugnt tempo. Skidåkningen är så bra att skidlärare och proffs åker här på sin fritid. I Duved och Tegefjäll är snön lätt och pudrig. Nedfarterna är många och det blir aldrig trångt.

Temalandet Vildmarksstigen ligger vid Tegeliften i riktning mot Fjällvallen. Här får man följa med bävrarna och deras vänner på arbeten och nöjen.

Åre Bys skidområde har 15 liftar och 45 nedfarter. Åre By har puls, skidåkning i världsklass och ett uteliv som inte många svenska städer kan konkurrera med? Med sina många backar, varierande terräng och moderna liftsystem erbjuder Åre en av Skandinaviens bästa skidåkning.

Åre Björnens skidområde har 10 liftar och 21 nedfarter. Åre Björnen är stället för alla barnfamiljer och är anpassat för barn och barnfamiljer något som återspeglas i utbudet av backar. Tyngdpunkten ligger på nybörjar- och barnbackar. Här kan barnen på egen hand utforska skidsystemet och om man vill ha mer utmanande backar ligger ju hela Åres skidsystem alldeles runt knuten.

Björnlandet
I Björnlandet i Björnen blir det tokroligt på björnars vis. Det är en sagoskog där barnen på skidor möter hela tjocka björnsläkten på vintersemester. Under en lång spännande tur dyker det upp björnar och smådjur i olika åldrar.

JanFebMarAprMajJunJulAugSepOktNovDec

Den här aktiviteten är endast tillgänglig delar av året

  • Ja
  • Ja

Ingen har gett Åre Ski Resort en tumme upp!
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.

Relaterade länkar, hitta fler tips...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...
Vad tycker du?

Åre Ski Resort passar för barn i åldern:

Har du varit här? Vi vill gärna veta vad du tyckte

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Helhetsintryck:
Välj ett betyg
Barnvänlighet:
Välj ett betyg
Prisvärde:
Välj ett betyg
Släpp bildfiler här eller
Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(Du kan ladda upp 10 files)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden


BarnSajten.se | 2003 - 2020
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account