No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

Tandådalen

Tandådalen, Sälen

Tandådalen är en skidanläggning 21 liftar och 32 nedfarter. och ligger vid Sälen. Tandådalen har nedfarter i olika svårighetsgrader, från grönt till svart. Här slår hjärtat för utförsåkning av alla slag, livat umgänge med familj & vänner och dagar fyllda av aktiviteter. Tandådalen ligger alldeles bredvid Hundfjället och resmålen är sammankopplade med en transportlift så att man snabbt kan åka mellan anläggningarna. Här finns det största utbudet av parker, bland annat Tandådalen Junior Park och Tandådalen Super Park som anses vara en av Sveriges bästa parker. I Tandådalen finns även elljusspår, varierande längdspår och turleder i underbar natur.

Tandådalen är skidområdet där du hittar flest antal svarta backar och även en av Sveriges största parker.

Tandådalen erbjuder skidåkning med lite högre puls och tuffare backar men här finns även något för dig som söker ett lugnare tempo. I centrala Tandådalen finns många svarta och röda backar medan du i Östra skidområdet kan njuta av härlig carvingåkning i flera blåa nedfarter. I Tandådalen hittar du SuperPark som är en av Sveriges största parker samt Junior Park för de lite yngre parkåkarna.

Tandådalen är sammankopplat med Hundfjället via transportliftar och bildar tillsammans Tandådalen/Hundfjällets skidområde.

Restaurangutbudet i Tandådalen är varierat och erbjuder något för alla smaker. Flera lunchrestauranger, restauranger med både á la carte och temakvällar samt även caféer för den fikasugne. Här hittar du även Barnens Bästa Buffé - prisvärd lunch för barnfamiljen. Fina dagar öppnas uteserveringarna upp så du kan få en hamburgare på skidande fot. Afterskin i Tandådalen är snudd på världskänd och här spelar liveband i stort sett varje dag.

Mataffär, skiduthyrning och skidshop finns i direkt anslutning till skidbacken.


Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Skulle du rekommendera Tandådalen?

Ja Nej
Vad tycker du?

Tandådalen passar för barn i åldern:

Omdömen
 • Har du varit här? Vi vill gärna veta vad du tyckte

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Helhetsintryck:
  Välj ett betyg
  Barnvänlighet:
  Välj ett betyg
  Prisvärde:
  Välj ett betyg
  Släpp bildfiler här eller
  Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
  (Du kan ladda upp 10 files)
  Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljdenBarnSajten.se | 2003 - 2019
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account