Loading...

Tandådalen

Tandådalen, Sälen, Dalarna

Tandådalen är en skidanläggning 21 liftar och 32 nedfarter. och ligger vid Sälen. Tandådalen har nedfarter i olika svårighetsgrader, från grönt till svart. Här slår hjärtat för utförsåkning av alla slag, livat umgänge med familj & vänner och dagar fyllda av aktiviteter. Tandådalen ligger alldeles bredvid Hundfjället och resmålen är sammankopplade med en transportlift så att man snabbt kan åka mellan anläggningarna. Här finns det största utbudet av parker, bland annat Tandådalen Junior Park och Tandådalen Super Park som anses vara en av Sveriges bästa parker. I Tandådalen finns även elljusspår, varierande längdspår och turleder i underbar natur.

Tandådalen är skidområdet där du hittar flest antal svarta backar och även en av Sveriges största parker.

Tandådalen erbjuder skidåkning med lite högre puls och tuffare backar men här finns även något för dig som söker ett lugnare tempo. I centrala Tandådalen finns många svarta och röda backar medan du i Östra skidområdet kan njuta av härlig carvingåkning i flera blåa nedfarter. I Tandådalen hittar du SuperPark som är en av Sveriges största parker samt Junior Park för de lite yngre parkåkarna.

Tandådalen är sammankopplat med Hundfjället via transportliftar och bildar tillsammans Tandådalen/Hundfjällets skidområde.

Restaurangutbudet i Tandådalen är varierat och erbjuder något för alla smaker. Flera lunchrestauranger, restauranger med både á la carte och temakvällar samt även caféer för den fikasugne. Här hittar du även Barnens Bästa Buffé - prisvärd lunch för barnfamiljen. Fina dagar öppnas uteserveringarna upp så du kan få en hamburgare på skidande fot. Afterskin i Tandådalen är snudd på världskänd och här spelar liveband i stort sett varje dag.

Mataffär, skiduthyrning och skidshop finns i direkt anslutning till skidbacken.

Har du varit på Tandådalen?
Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte här.
Skulle du rekommendera Tandådalen?
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.


  P.g.a. rådande omständigheter med Covid-19 kan öppettider eller tillgänglighet vara inaktuella. Kontrollera aktuell tillgänglighet på aktivitetens webbplats.
  Vad tycker du?

  Tandådalen passar för barn i åldern:

  Skriv ett omdöme

  Välj ett betyg
  Helhetsintryck
  Välj ett betyg
  Barnvänlighet
  Välj ett betyg
  Prisvärde
  Släpp bildfiler här

  ELLER

  Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
  (Du kan ladda upp 10 filer)
  Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

  Relaterade länkar, hitta fler tips...

  Loading...

  Ändra / lägg till uppgifter?

  Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

  Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

  Läs mer här...

  Registrera din aktivitet

  Det är kostnadsfritt att registrera plats eller aktivitet.
  Registrera nu

  Bäst när du är medlem

  Logga in eller skapa ett nytt konto (det är gratis) för att spara favoriter, deltaga i diskussioner och tävlingar och mycket annat.
  Logga in

  Bli medlem

  © Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2021 | Alla rättigheter förbehållna
  eller

  Logga in med dina uppgifter

  eller    

  Forgot your details?

  eller

  Create Account