No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

Högfjället

Högfjället, Sälen, Dalarna

Högfjället är en skidanläggning med breda, sköna backar i högfjällsterräng. Högfjällets skidsystem är sammanflätat med Lindvallens skidsystem via transportliftar. Det tar cirka 20 minuter att ta sig med lift till Lindvallen. De två systemen bildar tillsammans Lindvallen/Högfjällets skidområde. När du köper SkiPass i Högfjället får du hela Lindvallen på köpet (omvänt gäller vid köp i Lindvallen). Vi har även ett SkiPass som ger dig skidåkning på alla våra resmål - passet, där ingår Lindvallen, Högfjället, Tandådalen och Hundfjället.

Småskaligt och nära
När man befinner sig på Högfjället är det aldrig långt till någonting. Liftarna, utförsåkningen, restaurangerna, skiduthyrningen, skidskolan och andra aktiviteter ligger aldrig längre än ett stenkast bort. Det gör Högfjället till ett tryggt område att släppa barnen i. Är du eller någon annan i familjen dessutom lite ovan vid utförsåkning är Högfjället ett ultimat ställe att börja på. De långa backarna är som gjorda för stora carvingsvängar, och söker du en rejälare utmaning rekommenderas ravinen.

Hotell eller klassisk fjällstuga?
På Sälens Högfjällshotell kan du bo i lägenhet, rum eller varför inte lyxa till det med en svit? Hotellet erbjuder liftnära boende med hög service. I områdena runt Högfjället finns hundratals äkta fjällstugor med sprakande vedspiar och fjällhistorier i väggarna. Du hittar allt från enkla timmerstugor från 60-talet till moderna motsvarigheter med full utrustning. Bläddra bland Högfjällets varierande utbud av boende här.


Ingen har gett Högfjället en tumme upp!
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.

Relaterade länkar, hitta fler tips...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...
Vad tycker du?

Högfjället passar för barn i åldern:

Har du varit här? Vi vill gärna veta vad du tyckte

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Helhetsintryck:
Välj ett betyg
Barnvänlighet:
Välj ett betyg
Prisvärde:
Välj ett betyg
Släpp bildfiler här eller
Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(Du kan ladda upp 10 files)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

BarnSajten.se | 2003 - 2020
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account