Loading...

Experium

Experiumtorget 2, 780 67 Sälen, Dalarna

Experium ett inomhus- och äventyrsbad som har det absolut senaste och häftigt inbäddat i en spännande havsmiljö. Här kan man uppleva det mesta - Äventyrsbad, Lekland Kids Zone, Shopping och biograf, bowling, matupplevelser, after ski och mycket mera.

Här finns allt man kan önska sig i lekväg: klätterställningar, bollhav, tunnlar och cykelbana. Här kan man dessutom åka kälke inomhus på vår speciella "Roller run". För alla modiga finns det också ett superläskigt spökområde. Det är helt enkelt omöjligt att ha tråkigt här inne.

Ett modernt äventyrsbad

I Experiums äventyrsbad finns något för alla smaker och åldrar, vare sig du vill ha fartfyllda vattenupplevelser eller föredrar en mer avslappnad tillvaro.

Vår FlowRider® och vattenrutschbanan X-tube är de första av sitt slag i Sverige. Och tillsammans med vågor, strömmar och vår andra långa vattenrutschbana Black Steel Hole erbjuder de en adrenalinfylld badupplevelse för den äventyrslystne.

Vill du dra ner på tempot lite kan du besöka pooler med bubbel och massagestrålar, eller slappna av i den 37 grader varma utomhuspoolen medan snö faller från himlen. Experium har också en separat spa- och saunavärld där du kan få ro i både kropp och själ.

För de allra minsta finns pooler med vattendjup mellan 10 och 80 centimeter. Det finns också en vattenrutschbana som är lagom för de lite yngre.

På Hamncafét Skutan, som ligger mitt i Äventyrsbadet, kan du ladda batterierna och njuta av glass, smörgåsar och snacks, samt varma och kalla drycker.

Leklandet Kids Zone

Här finns allt man kan önska sig i lekväg - klätterställningar, bollhav, tunnlar och cykelbana. Här kan man dessutom åka kälke inomhus på vår speciella "Roller run". För alla modiga finns det också ett superläskigt spökområde.

Det är helt enkelt omöjligt att ha tråkigt här inne. T.O.K.A Kids Zone är till för alla lekfulla barn mellan 3 och 11 år.

Experium Bowling

Är du en tävlingsmänniska, eller gillar du helt enkelt bara att ha det extra roligt tillsammans med andra? Experium Bowling erbjuder det mesta du kan tänka dig för att ha en riktigt rolig kväll.

Toppmoderna bowlingbanor.

Vinn över kompisarna eller familjen med stil. Experium Bowling är modern, stilsäker och gör till och med förlorarna glada.

Har du varit på Experium?
Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte här.
experium
Skulle du rekommendera Experium?
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.


P.g.a. rådande omständigheter med Covid-19 kan öppettider eller tillgänglighet vara inaktuella. Kontrollera aktuell tillgänglighet på aktivitetens webbplats.
Vad tycker du?

Experium passar för barn i åldern:

Skriv ett omdöme

Välj ett betyg
Helhetsintryck
Välj ett betyg
Barnvänlighet
Välj ett betyg
Prisvärde
Släpp bildfiler här

ELLER

Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(Du kan ladda upp 10 filer)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

Relaterade länkar, hitta fler tips...


Loading...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Registrera din aktivitet

Det är kostnadsfritt att registrera plats eller aktivitet.
Registrera nu

Bäst när du är medlem

Logga in eller skapa ett nytt konto (det är gratis) för att spara favoriter, deltaga i diskussioner och tävlingar och mycket annat.
Logga in

Bli medlem

© Kika & Fika | BarnSajten | 2003 - 2021 | Alla rättigheter förbehållna
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account