No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

Orsa Grönklitt

Grönklitt, Orsa, Dalarna

Grönklitt är en av Sveriges sydligaste skidanläggningar och som har 11 liftar och 23 välpreparerade nedfarter i alla svårighetsgrader, från grönt till svart. Det är inte svårt att hitta favoritbackar! På syd- och västsidan mest "snälla" pister för barn, familj och nybörjare. I norr och öster väntar större utmaningar, som Berguven, Helan, Halvan och Biffen (offpist). På nord- och östsidan ligger också våra tävlingsbackar, här har man uppmätt hela 148 km/timme under Speedskitävlingar.

Längdskidåkning
Många anser att Grönklitt är bäst i Sverige på längd! Utmärkta och omväxlande spår. Alltid gott om snö – från november till slutet av april. Skidåkning i toppklass för alla åldrar och stilar. Svenska längdskidlandslaget tränar här och Sveriges nya ledande långloppsteam Lager 157 ski team väljer också Orsa Grönklitt. Ett fint kvalitetsbevis!

Orsa Grönklitt växer i snabb takt. Skidåkning, boende och mat är bättre än någonsin tidigare. “Tryggt, nära, prisvärt och familjevänligt”, så beskriver våra gäster Grönklitt i gästundersökningarna. Vi glädjer oss också åt att 96 % av dem som besöker anläggningen gärna rekommenderar andra att resa till oss. Är det din tur nu? Boka in en härlig vintervecka på toppen av Siljansbygden!

Här finns vildmarken direkt utanför stugdörren och traditionen vilar över bygden. Vi är ju faktiskt i hjärtat av Dalarna.

P.g.a. rådande omständigheter med Covid-19 kan öppettiderna vara inaktuella. Kontrollera aktuella öppettider på aktivitetens webbplats.

Ingen har gett Orsa Grönklitt en tumme upp!
eller

Ge din rekommendation genom att klicka på en tumme.

Relaterade länkar, hitta fler tips...

Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...
Vad tycker du?

Orsa Grönklitt passar för barn i åldern:

Har du varit här? Vi vill gärna veta vad du tyckte

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Helhetsintryck:
Välj ett betyg
Barnvänlighet:
Välj ett betyg
Prisvärde:
Välj ett betyg
Släpp bildfiler här eller
Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(You can upload 10 files)
Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljden

BarnSajten.se | 2003 - 2020
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account