No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

Säfsen

Säfsen, Fredriksberg

Säfsen är en större skidanläggning med 6 liftar och ca 17 nedfarter av olika svårighetsgrader, från grönt till svar. Säfsens skidområde har ett brett utbud med både snälla och tuffa backar för hela familjen och alla slutar på samma ställe. I Familjebacken finns barnområde med hopp och rails som är anpassade för de som gillar snälla hopp. De minsta familjemedlemmarna kan träna på skidåkning i Filuriland, där kan de även träffa Filurius och hans vänner.

För de större barnen finns vår populära S-park, med rails, boxar och hopp som ger både den erfarne och nybörjaren en utmaning.

Skidbussen
För din bekvämlighet så ordnar vi gärna din transport mellan skidområdet och stugbyn, skidbussen går dagligen med jämna mellanrum, tider och hållplatsinformation hittar du i receptionen.

FOLKPARKEN
Häng med till vår nya park, "Folkparken" som är utformad av välkända parkdesigners och innehåller bland annat sköna hopp, rails och boxar i olika storlekar. I Skidboden finns actionkameror så du kan föreviga dina snygga hopp.

Det finns också mycket gott om längdåkningsmöjligheter, i olika längder och både belysta och obelysta.

I Säfsen finns så mycket mer än fartfylld skidåkning. Prova på skotersafari, följ med ut i vinterlandskapet på hästryggen, testa den elbelysta pulkabacken vid stugbyn eller njut och koppla av med ett bad i en av våra vedeldade tunnor.

Säfsen ligger bara 27 mil från Stockholm, 13 mil från Örebro och 34 mil från Göteborg. Riktig vintersemester kanske närmare än du tror.


Ändra / lägg till uppgifter?

Är det här ditt företag, eller är du arrangör av den här aktiviteten? Du kan själv ändra uppgifterna genom att begära behörighet för det. Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att ta över aktiviteten.

Publicera dina aktiviteter eller evenemang kostnadsfritt på BarnSajten.

Läs mer här...

Skulle du rekommendera Säfsen?

Ja Nej
Vad tycker du?

Säfsen passar för barn i åldern:


Notice: Undefined variable: output in /home/barnsajten/public_html/wp-content/plugins/barnsajten/includes/shortcodes/class.qa.php on line 52
Omdömen
 • Har du varit här? Vi vill gärna veta vad du tyckte

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Helhetsintryck:
  Välj ett betyg
  Barnvänlighet:
  Välj ett betyg
  Prisvärde:
  Välj ett betyg
  Släpp bildfiler här eller
  Tillåtna filtyper: .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
  (Du kan ladda upp 10 files)
  Dra & släpp dina bilder för att ändra ordningsföljdenBarnSajten.se | 2003 - 2019
eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account