Barnkalas på Framtidsmuseet

Anordna ett spännande och lärorikt barnkalas (från 6 år) på 2047 Science Center. I vår matsäckshörna dukar ni långbord till kalaset. Allt som hör kalaset till tar ni med själva. Efter tårta och annat gott fortsätter kalaset med spännnande upptäcksfärd i utsällningen. Ni kan också låna en fiskdamm för medhavda fiskdammspåsar. Födelsedagsbarnet får en present från 2047 Science Center.

Hitta till Framtidsmuseet

Den enklaste vägen med bil till 2047 Science Center är att svänga in på Jussi Björlings väg mot Centrum/Hagalund i rondellen vid Kupolen/IKEA (E16/rv 50/rv 70) och fortsätta rakt fram förbi ytterligare en rondell. Då ser du Quality Hotel Galaxen (Folkets Hus) till vänster och där finns 2047 Science Center (se markeringen i kartan nedan). Parkering finns om du fortsätter en bit förbi Quality Hotel Galaxen. Ingången till 2047 Science Center når du via den inglasade gången i mitten av huset. Från järnvägsstationen och busstationen finns det gång- och cykelväg på norra sidan av Jussi Björlings väg ända fram till 2047 Science Center.
Skulle du rekommendera Framtidsmuseet?
Ja Nej
Vad tycker du?

Framtidsmuseet passar för barn i åldern:

Fler tips på aktiviteter för barn i Dalarnas län och Borlänge

Framtidsmuseet finns i Borlänge, Dalarnas län där det också finns massor med andra aktiviteter för barn.

>> Aktiviteter för barn i Borlänge
>> Aktiviteter för barn i Dalarnas län

 • Omdömen

  Har du varit här? Vi vill gärna veta vad du tyckte

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Ditt totala betyg för denna Att göra:
  Sätt gärna också betyg på denna Att göra för:
  Barnvänlighet
  Prisvärde

  Släpp filer här för att ladda upp bild


  Dra och släpp dina uppladdade bilder för att ändra ordningen

Detta är inte Framtidsmuseet:s officiella webbplats. Öppettider och priser kanske inte är aktuella, kontrollera därför alltid uppgifterna på arrangörens webbplats.