Skulle du rekommendera Framtidsmuseet?
Ja Nej
Vad tycker du?

Framtidsmuseet passar för barn i åldern:

Fler tips på aktiviteter för barn i Dalarnas län och Borlänge

Framtidsmuseet finns i Borlänge, Dalarnas län där det också finns massor med andra aktiviteter för barn.

>> Aktiviteter för barn i Borlänge
>> Aktiviteter för barn i Dalarnas län

 • Mer info
  Hitta hit:

  Den enklaste vägen med bil till 2047 Science Center är att svänga in på Jussi Björlings väg mot Centrum/Hagalund i rondellen vid Kupolen/IKEA (E16/rv 50/rv 70) och fortsätta rakt fram förbi ytterligare en rondell. Då ser du Quality Hotel Galaxen (Folkets Hus) till vänster och där finns 2047 Science Center (se markeringen i kartan nedan). Parkering finns om du fortsätter en bit förbi Quality Hotel Galaxen. Ingången till 2047 Science Center når du via den inglasade gången i mitten av huset. Från järnvägsstationen och busstationen finns det gång- och cykelväg på norra sidan av Jussi Björlings väg ända fram till 2047 Science Center.

 • Omdömen

  Har du varit här? Vi vill gärna veta vad du tyckte

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Ditt totala betyg för denna Att göra:
  Sätt gärna också betyg på denna Att göra för:
  Barnvänlighet
  Prisvärde

  Släpp filer här för att ladda upp bild


  Dra och släpp dina uppladdade bilder för att ändra ordningen

 • Barnkalas
  Barnkalas:

  Anordna ett spännande och lärorikt barnkalas (från 6 år) på 2047 Science Center. I vår matsäckshörna dukar ni långbord till kalaset. Allt som hör kalaset till tar ni med själva.

  Efter tårta och annat gott fortsätter kalaset med spännnande upptäcksfärd i utsällningen. Ni kan också låna en fiskdamm för medhavda fiskdammspåsar. Födelsedagsbarnet får en present från 2047 Science Center.

Detta är inte Framtidsmuseet:s officiella webbplats. Öppettider och priser kanske inte är aktuella, kontrollera därför alltid uppgifterna på arrangörens webbplats.