Att göra i Småland

Att göra i Småland för barn

Aktiviteter och sevärdheter

Att göra i Småland för barn

Småland ligger i södra Sverige och är ett av Sveriges största landskap. Småland är också ett av Sveriges sjörikaste landskap och här hittar du större städer och tätorter som JönköpingVäxjöKalmarVästervik, Värnamo och Oskarshamn m.fl.

Letar ni efter aktiviteter för barn i Småland så finns det att välja på både inomhusaktiviteter som Leos Lekland i Växjö och Kalmar eller utomhus aktiviteter som Astrid Lindgrens Värl eller High Chaparral.

Skall ni åka på semester i Småland eller är ni bara ute efter några aktiviteter med barnen i helgen? Vi har samlat massor med roliga aktiviteter i Småland för barn och för familjer, allt från semester till utflyktsplatser för en mysig picknick.

Aktiviteter i Småland är numera indelade i län istället för landskap. Välj ditt län i valen nedan.

Kronobergs län
Jönköpings län

Barnkalas i Småland

Det finns många anledningar till att anordna barnkalas på andra ställen än hemma. Inte minst för att slippa allt arbete med barnkalasmat och städning. Känner du kanske att du har begränsat med plats för att anordna barnkalas så finns det massor med arrangörer för barnkalas i Småland som vill hjälpa dina barn med barnkalaset.

Barnkalas i Kronobergs län
Barnkalas i Jönköpings län
Barnkalas i Kalmar län
Barnkalas i Hallands län
Barnkalas i Östergötlands län

eller

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account