Innovatum Science Center

TrollhättanVästergötland
Innovatum Science Center
Åkerssjöv 16
Trollhättan
Hemsida:
http://www.innovatum.se/


Innovatum Science Center | Ett Science Center som passa alla åldrar! Hos oss finns mycket spännande att göra för barnfamiljer, barn och unga, barnkalas - det händer alltid något nytt. 4 400 kvadratmeter interaktiva utställningar att upptäcka och utforska. Är ni en barnfamilj, ung eller gammal stannar du kvar här och hittar allt du behöver.

Roligt att göra, spännande att lära
Våra övergripande mål är att skapa en positiv attityd till teknik hos barn, unga och vuxna samt att öka förståelsen för samhällets förändring. Vi vill skapa ett möte mellan männiksa & teknik, historia & framtid och teori & praktik.

Innovatum Science Center är ett fantastiskt hus fyllt med teknik inom miljö, media och produktion. Vi har 4 400 kvadratmeter med interaktiva utställningar, några små som såpfilmen och andra mycket stora som Bollfabriken som nästan upptar en hel hall.

Vi vänder oss till allmänheten, skolor och företag och erbjuder särskilda aktiviteter och program för olika grupper. Dessutom riktar vi oss till historieintresserade personer.

Lärande och nytänkande är våra ledstjärnor. Här finns en unik miljö för lärande på olika sätt och flera nivåer. Vi gillar att tänka nytt och att inspirera andra att också göra det.

En del av Innovatum Teknikpark
Vi är en del av Innovatum Teknikpark och finns intill Film i Väst, Saab bilmuseum och de mäktiga Trollhättefallen med de magnifika slussarna.

Innovatum Teknikpark har tre verksamhetsområden – en Projektarena med Produktionstekniskt Centrum, en Inkubator och ett Science Center.

557

Öppettider på Innovatum Science Center

Öppet tisdag - söndag kl. 11-16

Barnkalas på Innovatum Science Center

Fira med kalas på Innovatum

Någon som fyller år och vill ha ett roligt kalas? På Innovatum ordnar vi spännande kalas för alla barn som fyller år eller som vill fira att något roligt har hänt.Kalaset pågår i två timmar och då hinner vi med att leka i utställningen, äta, ha skattjakt och genomföra ert val av aktivitet.Välj en tid, meny och aktivitet och kontakta oss sedan med en bokningsförfrågan så ska vi göra vårt bästa för att fira födelsedagsbarnet!

Västergötland

Fler aktiviteter i Västergötland

Innovatum Science Center ligger i Trollhättan, Västergötland och på BarnSajten hittar du fler aktiviteter för barn i Västergötland.
Fler aktiviteter för barn i Västergötland

Vilka åldrar passar bra?

Lämpliga åldrar

Lämpligt väder...

Helhetsintryck:

Prisvärde:

Barnvänlighet:

Vad tycker du?

Vilka åldrar passar för aktiviteten
Vilket väder är lämpligast?
Kommentarer
Ditt namn:
Din e-mail:
Kommentar:

Anne - 2011-07-20 11:42:27

Mycket är trasigt, saknar delar, ur funktion eller tomma montrar. Luften, städningen och ljuset gör ingen glad. Toaletterna grisiga och stinkande. Inte värt pengarna som det ser ut idag.