Aktiviteter för barn

Vill ni hitta på något roligt med barnen i veckan? Planerar ni semestern till sommaren eller utflykten till helgen. BarnSajten har fyllt på med över 1000 aktiviteter i Sverige för barn och familjer och samlat allt under "Aktiviteter för barn". Ta del av andras upplevelser och dela med dig av dina egna. Givetvis är allt gratis och helt tillgängligt för dig.

Vi tipsar bland annat om mysiga utflyktsmål för hela familjen, Sveriges alla sommarland och badland, djurparker, lekland och alla andra tänkbara aktiviteter för barn eller hela barnfamiljen.

Har du tips på roliga aktiviteter för barn så tar vi tacksamt emot dem. Tipsa gärna om aktiviteter för barn i Malmö, aktiviteter för barn i Stockholm eller aktiviteter för barn i Göteborg, men även i andra delar av Sverige. Vi listar allt som är roligt för barn som djurparker, lekland, sommarland, teater eller danskurser.

Hitta något att göra för barn

Skidor i Sverige

Skidor i Sverige

Nu är det tid att planera skidsemestern för säsongen 2014 / 2015. Funderar du på att åka skidor med barnen i Sverige så kan du se ett stort urval av skidorter här. Ta del av andra barnfamiljers resensioner och hitta din nya favoritort, eller varför inte dela med dig själv.

Åka skidor med barn

Barnkalas

Fixa bästa barnkalaset

Dags för barnkalas igen? Frågorna som kommer år efter år är inte alltid helt enkla att svara på. Var skall barnkalaset vara? Skall det vara hemma? Vad skall vi göra? Vad skall vi äta? Hur skall vi ha råd? Hur skall vi få tid? Kolla in sidan för barnkalas.

Allt för barnkalaset

Luciakläder

Luciakläder till Lucia

Julen närmar sig och så också Lucia. Därför har vi nu fyllt upp shoppingguiden med luciakläder som du kan köpa online på nätet. Var ute i god tid så du är säker på att du får tag på rätt pepparkaksgubbe, tomtegumma eller lucialinne.

Hitta var du köper luciakläder online

Nypremiär för Pettson får julbesök!

Aktiviteter Inför första advent blir det nypremiär för en gammal favorit; Pettson får julbesök!

Världspremiär för Snödrottningen, Jul på Liseberg

Aktiviteter Med närmare 50 konståkare i ensemblen och ett överdåd av vinterglitter i scenografin tar Liseberg isshower till en helt ny nivå i Sverige.

Spa för barn

Aktiviteter Tempot idag är det inte bara vi vuxna som märker av. Vi värdesätter den tid vi får med våra familjer mer och mer.

SkiStar Vemdalen: Premiäröppnar på torsdag

Skidor i Sverige Torsdag den 13 november öppnar SkiStar Vemdalen med skidåkning på Vemdalsskalet och i Klövsjö.

Hejdå fisk?

Sjöfartsmuseet Sillpruttar, bottentrålning och hållbar gastronomi. I Sjöfartsmuseets nya utställning Hej Fisk! görs en djupdykning i fiskarnas och fiskets värld. Med lekfulla serier och illustrationer tas ett nytt grepp om temat havsmiljö.

Succésommar för Folkets Park

Folkets Park i Malmö Inför första sommaren i Folkets Park utan Axels tivoli på plats fanns det flera frågor. Hur stor skulle saknaden efter karuseller vara? Var de tillfälliga lösningarna som ersatte tivolit tillräckligt attraktiva och skulle avsaknaden av ett tivoli innebär fler eller färre besökare? Nu när sommaren snart är över har frågorna fått svar.

Barnens önskelista på semestern

Resa med barn Snurriga vattenrutschkanor och glassmaskin på rummet några saker som står på barnens önskelista på semestern.


Byt leksaker i Göteborg, nu den 17e januari!

Diskutera Retoy i Göteborg! Den 17e Januari, klockan 13.00 till 15.00. Kom och byt leksaker på Lundby bibliotek! Ta med leksaker som du inte längre leker med och byt mot roligare. Hos oss kan du även leka och pyssla för att lära dig mer om dina rättigheter och miljö! Kul för både barn och miljön och dessutom gratis! Har ni några frågor eller vill ni bli volontärer, kontakta mig gärna! http://retoy.se/ai1ec_event/byt-leksaker-i-goteborg-2/?instance_id=6673

Av elinlutke Svar: 0 Aktiviteter för barn och föräldrar

Resa till USA

Diskutera Den 10 juni har vi bokat en resa till USA. Vi börjar med att besöka New York. Sedan ska vi vara några dagar på Key West, ca 10 dagar i Fort Lauderdale och sist i Orlando. Nu vill vi ha tips på aktiviteter och bra shoppingställe! Alla tips mottages tacksamt :-)

Av Modessan Svar: 0 Resa med barn

Alltmer karuseller på sommarlanden

Diskutera Har besökt ett antal sommarland de senaste åren och tycker att det är lite för mycket fokus på karuseller idag jämfört med förr. Barnen fastnar ju dock oftast vid karusellerna så det är ju säkert därför det är så, men jag tyckte det var lite roligare på sommarlanden förr. Vill man åka karusell kan man väl åka till ett tivoli? Vad tycker era barn är roligast på ett sommarland? Karuseller, vattenland, motorpark eller något annat?

Av Modess Svar: 0 Aktiviteter för barn och föräldrar

Vilket sommarland är bäst?

Diskutera Det finns ju en del sommarland i Sverige att välja på om man är beredd att åka lite. Men vilket sommarland tycker ni är mest värt att åka till, och varför? Vi gillade Astrid Lindgrens Värld när barnen var mindre. Tosselilla är ganska nära där vi bor och Skara blev vi lite besvikna på när vi var där förra året. Hade varit kul att höra vad andra tycker.

Av Modess Svar: 1 Aktiviteter för barn och föräldrar

Visa alla poster i forumet | Starta en ny post i forumet
Arrangör av barnaktivitet?

På BarnSajten är det helt kostnadsfritt att visa din aktivitet eller evenemang för barnfamiljer.

Administrera din sida här
Fixa bästa barnkalaset

Dags för barnkalas igen? Kolla in sidan för barnkalas med alla tips för barnkalas hemma eller borta.

Tips för barnkalaset