Aktiviteter för barn

Vill ni hitta på något roligt med barnen i veckan? Planerar ni semestern till sommaren eller utflykten till helgen. BarnSajten har fyllt på med över 1000 aktiviteter i Sverige för barn och familjer och samlat allt under "Aktiviteter för barn". Ta del av andras upplevelser och dela med dig av dina egna. Givetvis är allt gratis och helt tillgängligt för dig.

Vi tipsar bland annat om mysiga utflyktsmål för hela familjen, Sveriges alla sommarland och badland, djurparker, lekland och alla andra tänkbara aktiviteter för barn eller hela barnfamiljen.

Har du tips på roliga aktiviteter för barn så tar vi tacksamt emot dem. Tipsa gärna om aktiviteter för barn i Malmö, aktiviteter för barn i Stockholm eller aktiviteter för barn i Göteborg, men även i andra delar av Sverige. Vi listar allt som är roligt för barn som djurparker, lekland, sommarland, teater eller danskurser.

Big Hero 6 tävling

Hitta något att göra för barn

 
 
Skidor i Sverige

Skidor i Sverige

Nu är det tid att planera skidsemestern för säsongen 2014 / 2015. Funderar du på att åka skidor med barnen i Sverige så kan du se ett stort urval av skidorter här. Ta del av andra barnfamiljers resensioner och hitta din nya favoritort, eller varför inte dela med dig själv.

Åka skidor med barn

Sommarland

Sommarland i Sverige

Vad kan vara roligare på sommaren än att besöka ett av Sveriges alla sommarland? Vi har flera roliga sommarland som är fullmatade med både vattenland, karuseller, motoraktiviteter och andra roliga grejer för barn i alla åldrar.

Besök ett sommarland

Barnkalas

Fixa bästa barnkalaset

Dags för barnkalas igen? Frågorna som kommer år efter år är inte alltid helt enkla att svara på. Var skall barnkalaset vara? Skall det vara hemma? Vad skall vi göra? Vad skall vi äta? Hur skall vi ha råd? Hur skall vi få tid? Kolla in sidan för barnkalas.

Allt för barnkalaset

Uppiffat lekskepp och sportigt sportlov på Havets Hus

sportlov Den 7 februari slår Havets Hus upp portarna för säsongen. Premiärprogrammet innehåller bland annat en nyinvigning av lekskeppet ”Svarta Örnen” som fått nya fina dekorationer av skeppets skapare formgivare Lars Jonsson.

Sportlov med kreativa utmaningar, kalla djur och kodkonst

Sportlov Släpp nyfikenheten och kreativiteten fri på sportlovet! På Universeum bjuds det på iskalla istidsdjur, flygande farkoster och en makalös mix av vetenskap och konstverk. Öppet varje dag kl 10-18!

Havsmiljötema på Sjöfartsmuseet Akvariet

Aktivitet I dagarna släpper Sjöfartsmuseet Akvariet sitt vårprogram där fokus ligger på havets miljö och framtid.

Barnens önskelista på semestern

Resa med barn Snurriga vattenrutschkanor och glassmaskin på rummet några saker som står på barnens önskelista på semestern.


Fotbollsgolf på Hisingen

Diskutera Ny jättekul sport för alla åldrar på Hisingen. www.hgcgolf.se

Av JonasIlinge Svar: 0 Aktiviteter för barn och föräldrar

Missa inte Retoy i Frölunda! Byt leksaker och ha kul med Retoy nu på L

Diskutera Retoy välkomnar er till Frölunda kulturhus Lördagen den 14e mars kl13.00 -15.00! Ta med leksaker som du inte längre leker med och byt mot roligare. Hos oss kan du även leka och pyssla för att lära dig mer om dina rättigheter och miljö! Kul för både barn och miljön och dessutom gratis! Läs mer på http://retoy.se/ai1ec_event/byt-leksaker-i-goteborg/?instance_id=6732# för att ta reda på hur det går till. Vi ses där

Av Retoy Svar: 0 Aktiviteter för barn och föräldrar

Leksaksbyte aktivitet och Retoy Lab den 14e februari!

Diskutera Retoy hälsar alla barn välkomna på Kalas! Förutom att byta leksaker så kan du också skapa en leksak som sprider kärlek i Retoy Lab! Vi hoppas att många barn kommer och firar Alla Hjärtans Dag med oss! Kul för både barn och miljön och dessutom gratis! Varmt välkomna! Var: Sjumilahallen, Friskväderstorget 13 - Göteborg När: februari 14, 2015 13:00 – 15:00 Kontakt: Elin Lütke 0703280208, elin@retoy.se För mera info: http://retoy.se/ai1ec_event/byt-leksaker-i-goteborg-2/byt-leksaker-i-goteborg/?instance_id=6692

Av Retoy Svar: 0 Aktiviteter för barn och föräldrar

Byt leksaker i Göteborg, nu den 17e januari!

Diskutera Retoy i Göteborg! Den 17e Januari, klockan 13.00 till 15.00. Kom och byt leksaker på Lundby bibliotek! Ta med leksaker som du inte längre leker med och byt mot roligare. Hos oss kan du även leka och pyssla för att lära dig mer om dina rättigheter och miljö! Kul för både barn och miljön och dessutom gratis! Har ni några frågor eller vill ni bli volontärer, kontakta mig gärna! http://retoy.se/ai1ec_event/byt-leksaker-i-goteborg-2/?instance_id=6673

Av elinlutke Svar: 0 Aktiviteter för barn och föräldrar

Visa alla poster i forumet | Starta en ny post i forumet
Arrangör av barnaktivitet?

På BarnSajten är det helt kostnadsfritt att visa din aktivitet eller evenemang för barnfamiljer.

Administrera din sida här
Fixa bästa barnkalaset

Dags för barnkalas igen? Kolla in sidan för barnkalas med alla tips för barnkalas hemma eller borta.

Tips för barnkalaset