Aktiviteter för barn

Vill ni hitta på något roligt med barnen i veckan? Planerar ni semestern till sommaren eller utflykten till helgen. BarnSajten har fyllt på med över 1000 aktiviteter i Sverige för barn och familjer och samlat allt under "Aktiviteter för barn". Ta del av andras upplevelser och dela med dig av dina egna. Givetvis är allt gratis och helt tillgängligt för dig.

Vi tipsar bland annat om mysiga utflyktsmål för hela familjen, Sveriges alla sommarland och badland, djurparker, lekland och alla andra tänkbara aktiviteter för barn eller hela barnfamiljen.

Har du tips på roliga aktiviteter för barn så tar vi tacksamt emot dem. Tipsa gärna om aktiviteter för barn i Malmö, aktiviteter för barn i Stockholm eller aktiviteter för barn i Göteborg, men även i andra delar av Sverige. Vi listar allt som är roligt för barn som djurparker, lekland, sommarland, teater eller danskurser.

Hitta något att göra för barn

 
 
Skidor i Sverige

Skidor i Sverige

Nu är det tid att planera skidsemestern för säsongen 2014 / 2015. Funderar du på att åka skidor med barnen i Sverige så kan du se ett stort urval av skidorter här. Ta del av andra barnfamiljers resensioner och hitta din nya favoritort, eller varför inte dela med dig själv.

Åka skidor med barn

Sommarland

Sommarland i Sverige

Vad kan vara roligare på sommaren än att besöka ett av Sveriges alla sommarland? Vi har flera roliga sommarland som är fullmatade med både vattenland, karuseller, motoraktiviteter och andra roliga grejer för barn i alla åldrar.

Besök ett sommarland

Barnkalas

Fixa bästa barnkalaset

Dags för barnkalas igen? Frågorna som kommer år efter år är inte alltid helt enkla att svara på. Var skall barnkalaset vara? Skall det vara hemma? Vad skall vi göra? Vad skall vi äta? Hur skall vi ha råd? Hur skall vi få tid? Kolla in sidan för barnkalas.

Allt för barnkalaset

Gymma din hjärna under semestern

Aktivitet På semestern gillar vi att lata oss, upptäcka nya platser och kanske röra på oss mer än vanligt. Precis den här typen av aktiviteter är vad våra hjärnor behöver för att bli smartare och komma på framtidens innovationer.

Familjesommar i Östersund

Semestertips I sommar händer det mycket i Östersund, för både stora och små. Upplev en helt ny inriktning inom motorsporten drifting, prova på att åka wakeboard i Surfbukten eller njut av allt som festivalveckan med Storsjöyran i spetsen har att erbjuda!

Tornerspel och den lilla riddaren – för hela familjen.

Aktiviteter Under de numera traditionella Tornerspelsdagarna på Skoklosters slott , 24 till 26 juli, har vi i år några nya inslag. Den lilla riddaren är en specialvisning för barn mellan 8 och12 år.

Lisebergsbyn har fått en ny lekplats - Lisebusbyn

Aktiviteter Äntligen är den nya lekplatsen på Lisebergsbyn invigd och alla barn med spring i benen har fått en ny plats att hänga på: Lisebusbyn.

Barnens önskelista på semestern

Resa med barn Snurriga vattenrutschkanor och glassmaskin på rummet några saker som står på barnens önskelista på semestern.


Finns det intresse?

Diskutera Tänkte kolla hur intressant det skulle vara med ett event arrangerat av oss på Flighton AB där vi kombinerar barnkalas med lekfull information gällande sökmotoroptimering samt Internet i sin helhet som är ett viktigt ämne som även kommer bli viktigare med tiden. http://www.flighton.se

Av Flighton AB Svar: 0 Aktiviteter för barn och föräldrar

Svårt att hitta kalas i din stad? jag har hittat lösningen!

Diskutera Hej alla kalas sugna föräldrar! Jag vill tipsa er om en sida som heter kalastorget.se, Dom har samlat alla företag som arrangerar barnkalas. Så ni väljer bara vilken stad ni bor i och så dyker alla företag upp som har någon aktivitet att erbjuda. och där står all information och priser, därefter fyller ni bara i ett bokningsformulär och företagen kontaktar er angående bokning! Jag är toppen nöjd med sidan! super smidig!

Av Gabbej Svar: 0 Barnkalas

Tips om grymma barnpassning med grym barnvakt

Diskutera Hej! Jag skulle vilja tipsa om en fantastisk tjänst som vi testat hemma. Sedan jag och min fru blev småbarnsföräldrar har det blivit lite knappt om tid för att komma ut ur hemmet. Jag tror de flesta kan känna igen sig i den situationen och det är ju extra svårt på vardagar, då det egentligen passar bäst och är lite mindra folk ute. Vi har varit tveksamma över att prova på barnpassning från ett företag, eftersom det av någon anledning känns mindre tryggt än om man har någon väns son eller dotter. Dock blev vi bjudna på en middag för ett par veckor sedan som inte var särskilt barnvänlig, så vi tänkte att vi ger det en chans. Vi provade därför att testa med en barnvakt från Nanny Poppins och det gjorde en otrolig skillnad. ÄNTLIGEN kunde man komma ut lite! Dessutom älskade vår 4-åring och 7-åring barnvakten. Det var en tjej på 19 år som verkligen gjorde ett kanonjobb. Hon lekte med dem, lagade mat, nattade och hade full koll på barnen hela kvällen verkade det som. När vi kom hem låg de och sov, och det verkade som att Vi har varit väldigt oroliga över vårt sociala liv, jag och min fru, men är glada att vi upptäckt den här hjälpen. Det är verkligen en trygghet att veta att han får den hjälp han behöver varje vecka. Det var mycket bättre än vad vi kunnat drömma om! Vill man prova på barnpassning är det alltså bara att kika in på deras hemsida http://nannypoppins.se/ och slå en signal! Deras barnpassare är fantastiskt duktiga och dessutom certifierade. Grymt trevlig personal på kontoret som hjälper en hitta rätt barnvakt och framförallt får man ju möjligheten att prova på så att det verkligen känns bra från början. Vill någon veta mer om vår upplevelse är det bara att skriva PM. Vi tror verkligen att detta kan hjälpa många familjer!

Av hejaugust Svar: 0 Aktiviteter för barn och föräldrar

Fotbollsgolf på Hisingen

Diskutera Ny jättekul sport för alla åldrar på Hisingen. www.hgcgolf.se

Av JonasIlinge Svar: 0 Aktiviteter för barn och föräldrar

Visa alla poster i forumet | Starta en ny post i forumet
Arrangör av barnaktivitet?

På BarnSajten är det helt kostnadsfritt att visa din aktivitet eller evenemang för barnfamiljer.

Administrera din sida här
Fixa bästa barnkalaset

Dags för barnkalas igen? Kolla in sidan för barnkalas med alla tips för barnkalas hemma eller borta.

Tips för barnkalaset