Aktiviteter för barn

Vill ni hitta på något roligt med barnen i veckan? Planerar ni semestern till sommaren eller utflykten till helgen. BarnSajten har fyllt på nästan 1000 aktiviteter i Sverige för barn och familjer och samlat allt under "Aktiviteter för barn". Ta del av andras upplevelser och dela med dig av dina egna. Givetvis är allt gratis och helt tillgängligt för dig.

Vi tipsar bland annat om mysiga utflyktsmål för hela familjen, Sveriges alla sommarland och badland, djurparker, lekland och alla andra tänkbara aktiviteter för barn eller hela barnfamiljen.

Har du tips på roliga aktiviteter för barn så tar vi tacksamt emot dem. Tipsa gärna om aktiviteter för barn i Malmö, aktiviteter för barn i Stockholm eller aktiviteter för barn i Göteborg, men även i andra delar av Sverige. Vi listar allt som är roligt för barn som djurparker, lekland, sommarland, teater eller danskurser.

Hitta något att göra för barn

Sommarland

Sommarland i Sverige

Vad kan vara roligare på sommaren än att besöka ett av Sveriges alla sommarland? Vi har flera roliga sommarland som är fullmatade med både vattenland, karuseller, motoraktiviteter och andra roliga grejer för barn i alla åldrar.

Besök ett sommarland

Barnkalas

Fixa bästa barnkalaset

Dags för barnkalas igen? Frågorna som kommer år efter år är inte alltid helt enkla att svara på. Var skall barnkalaset vara? Skall det vara hemma? Vad skall vi göra? Vad skall vi äta? Hur skall vi ha råd? Hur skall vi få tid? Kolla in sidan för barnkalas.

Allt för barnkalaset

Luciakläder

Luciakläder till Lucia

Julen närmar sig och så också Lucia. Därför har vi nu fyllt upp shoppingguiden med luciakläder som du kan köpa online på nätet. Var ute i god tid så du är säker på att du får tag på rätt pepparkaksgubbe, tomtegumma eller lucialinne.

Hitta var du köper luciakläder online

Hejdå fisk?

Sjöfartsmuseet Sillpruttar, bottentrålning och hållbar gastronomi. I Sjöfartsmuseets nya utställning Hej Fisk! görs en djupdykning i fiskarnas och fiskets värld. Med lekfulla serier och illustrationer tas ett nytt grepp om temat havsmiljö.

Succésommar för Folkets Park

Folkets Park i Malmö Inför första sommaren i Folkets Park utan Axels tivoli på plats fanns det flera frågor. Hur stor skulle saknaden efter karuseller vara? Var de tillfälliga lösningarna som ersatte tivolit tillräckligt attraktiva och skulle avsaknaden av ett tivoli innebär fler eller färre besökare? Nu när sommaren snart är över har frågorna fått svar.

Amurleopardunge född i Parken Zoo Eskilstuna

Parken Zoo Babylyckan på Parken Zoo Eskilstuna fortsätter. Det är amurleoparderna Boris och Takara som fått en liten unge.

Barnens önskelista på semestern

Resa med barn Snurriga vattenrutschkanor och glassmaskin på rummet några saker som står på barnens önskelista på semestern.

Storsatsning i Skånes Djurpark

Skånes Djurpark Norska Lund Gruppen gör en storsatsning när de tar över driften av Skånes Djurpark nästa år. Lund Gruppen har stora visioner för djurparken som redan börjat den nya utvecklingen.

Publikrekord på Junibacken i Juni

Junibacken Dåligt väder och storsatsning på barnkultur orsakade publikrekord på Junibacken i juni. Sommarsäsongen har börjat rekordbra för Sagolekhuset Junibacken på Djurgården.


Alltmer karuseller på sommarlanden

Diskutera Har besökt ett antal sommarland de senaste åren och tycker att det är lite för mycket fokus på karuseller idag jämfört med förr. Barnen fastnar ju dock oftast vid karusellerna så det är ju säkert därför det är så, men jag tyckte det var lite roligare på sommarlanden förr. Vill man åka karusell kan man väl åka till ett tivoli? Vad tycker era barn är roligast på ett sommarland? Karuseller, vattenland, motorpark eller något annat?

Av Modess Svar: 0 Aktiviteter för barn och föräldrar

Vilket sommarland är bäst?

Diskutera Det finns ju en del sommarland i Sverige att välja på om man är beredd att åka lite. Men vilket sommarland tycker ni är mest värt att åka till, och varför? Vi gillade Astrid Lindgrens Värld när barnen var mindre. Tosselilla är ganska nära där vi bor och Skara blev vi lite besvikna på när vi var där förra året. Hade varit kul att höra vad andra tycker.

Av Modess Svar: 1 Aktiviteter för barn och föräldrar

Ålder för första barnkalaset?

Diskutera Jag är så sugen på att ha vårt första barnkalas för vår dotter men det är ingen av hennes kompisar som haft något kalas ännu. Men någon måste ju vara först så jag tänkte bara höra vad ni tycker, vid vilken ålder hade ni era barns första barnkalas? Vilken ålder rekommenderar ni som har lite erfarenhet?

Av AnnaF Svar: 1 Barnkalas

Vad skall vi göra i sommar?

Diskutera Första vårvärmen har kommit hit och man börjar direkt längta till sommaren och fundera på vad man skall hitta på. Vi älskar Sverige och tycker om att åka runt och upptäcka nya saker. Återkommande aktiviteter som Liseberg, Kolmården, Nordens Ark är givna men man vill ju gärna ha lite andra förslag på saker att göra på sommaren. Var skall ni åka i sommar med era barn? Vi åker runt i hela Sverige och är öppna för alla förslag.

Av Modess Svar: 1 Aktiviteter för barn och föräldrar

Visa alla poster i forumet | Starta en ny post i forumet
Arrangör av barnaktivitet?

På BarnSajten är det helt kostnadsfritt att visa din aktivitet eller evenemang för barnfamiljer.

Administrera din sida här
Fixa bästa barnkalaset

Dags för barnkalas igen? Kolla in sidan för barnkalas med alla tips för barnkalas hemma eller borta.

Tips för barnkalaset