Aktiviteter för barn

Vill ni hitta på något roligt med barnen i veckan? Planerar ni semestern till sommaren eller utflykten till helgen. BarnSajten har fyllt på med över 1000 aktiviteter i Sverige för barn och familjer och samlat allt under “Aktiviteter för barn”. Ta del av andras upplevelser och dela med dig av dina egna. Givetvis är allt gratis och helt tillgängligt för dig.

Vi tipsar bland annat om mysiga utflyktsmål för hela familjen, Sveriges alla sommarland och badland, djurparker, lekland och alla andra tänkbara aktiviteter för barn eller hela barnfamiljen.

Har du tips på roliga aktiviteter för barn så tar vi tacksamt emot dem. Tipsa gärna om aktiviteter för barn i Malmö, aktiviteter för barn i Stockholm eller aktiviteter för barn i Göteborg, men även i andra delar av Sverige. Vi listar allt som är roligt för barn som djurparker, lekland, sommarland, teater eller danskurser.

Permanenta aktiviteter

Här finns massor av aktiviteter för barn i hela Sverige. Våra aktivitetssidor innehåller roliga saker att hitta på för barn under hela året. Tips på utflyktsmål, museum, barnkalasarrangörer och mycket annat går att hitta här.

Permanenta aktiviteter

Evenemang

Aktuella och kommande evenemang i hela Sverige. Här hittar du tillfälliga evenemang med roliga saker att hitta på med dina barn. Barnloppisar, barnteater, skollovsaktiviteter och andra tillfälliga evenemang kan hittas här.

Aktuella evenemang
Aktiviteter för barn

Sportlovstider... Blir det någon skidsemester i år?

Lägg din röst

Diskutera i forumet Visa resultat

Loading ... Loading ...

Hitta på något roligt att göra med barnen i...

Skidor i Sverige

Skidor i Sverige

Nu är det tid att planera skidsemestern för säsongen 2015 / 2016. Funderar du på att åka skidor med barnen i Sverige så kan du se ett stort urval av skidorter här. Ta del av andra barnfamiljers resensioner och hitta din nya favoritort, eller varför inte dela med dig själv.

Åka skidor med barn
sommarland

Sommarland i Sverige

Vad kan vara roligare på sommaren än att besöka ett av Sveriges alla sommarland? Vi har flera roliga sommarland som är fullmatade med både vattenland, karuseller, motoraktiviteter och andra roliga grejer för barn i alla åldrar.

Besök ett sommarland
barnkalas

Fixa bästa barnkalaset

Dags för barnkalas igen? Frågorna som kommer år efter år är inte alltid helt enkla att svara på. Var skall barnkalaset vara? Skall det vara hemma? Vad skall vi göra? Vad skall vi äta? Hur skall vi ha råd? Hur skall vi få tid? Kolla in sidan för barnkalas.

Allt för barnkalaset

© Copyright 2003 - 2016 BarnSajten.se | Modess Web & Designmwd_logo

Rättviksbacken - Bästa familjeskidbacken vid Siljan!

Med mer än du anar: rolig barnbacke, unik Segwaybana på snö, SnowPark med BigAirBag, grillplats, skidskola, våffelstuga, skidhyra "all inclusive". rattviksbacken.se

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Hoppa till verktygsfältet